Sök
Stäng Meny

Verksamhetsutvecklare till Fordonsförsörjning, Ekonomiavdelningen

Organisation

Ekonomiavdelningen

Kommun

Göteborg, Malmö, Stockholm

Län

Skåne län, Stockholms län, Västra Götalands län

Utlyst

07 februari 2024

Ansök senast

20 mars 2024

Referensnummer

A072.660/2024

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Till vår grupp söker vi nu en verksamhetsutvecklare/tillgångsförvaltare. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Serviceenheten har det samlade ansvaret för funktionerna fordonsservice, utbildningsservice till polisutbildningarna, internservice och drift av polisens utbildningsplats Sörentorp samt myndighetens fordonsförsörjning, drivmedelsförsörjning och det interna trafiksäkerhetsarbetet. I uppdraget ingår att samordna, utveckla och effektivisera verksamheten inom respektive ansvarsområde.

Serviceenheten är en del av Polismyndighetens ekonomiavdelning.
Läs mer om ekonomiavdelningen.

Arbetsbeskrivning

I rollen som verksamhetsutvecklare/tillgångsförvaltare för vår fordonspark kommer du att arbeta med myndighetens fordonsförsörjning. Du jobbar nära andra kompetenser i fordonsförsörjningsprocessen. Under ledning av chefen för fordonsförsörjning kommer du ansvara för analys och planering av Polismyndighetens fordonsförsörjning. Du ansvarar för att bearbeta större datamängder, ta fram förslag på vad som ska prioriteras och ge förslag på hur det ska göras. I detta arbete ingår att ansvara för och driva enhetens arbete med myndighetens fordonsförsörjningsplan. Som verksamhetsutvecklare hanterar du samt planerar anläggningstillgångar och investeringar utifrån ett verksamhetens behov av fordon. Allt arbete ska utgå från god intern styrning och kontroll, med andra ord - god ordning och reda.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

  • Akademisk examen inom området ekonomi, logistik eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • Minst ett par års erfarenhet av verksamhetsutveckling
  • Minst ett par års erfarenhet av analysarbete inom relevant område
  • God förmåga att skriva och formulera dig i tal och text på svenska
  • Erfarenhet av att beskriva komplexa datamängder och presentera analysen av dessa
  • Svenskt medborgarskap

Det är meriterande om du även har:

  • Erfarenhet av förvaltning av en större organisations fordonspark
  • Erfarenhet av verksamhetsutveckling inom fordonsområdet
  • Erfarenhet av förstudier eller andra utredningar
  • Kunskap och erfarenhet av elektrifieringen av en fordonspark

Personliga egenskaper
En förutsättning för att leverera i rollen som verksamhetsutvecklare vid serviceenheten är att du har en utvecklad förmåga till kommunikation och samarbete, likväl som förmåga att arbeta självständigt. Du måste vara genuint intresserad av att lära nytt, förstå och se din del i helheten. Ytterligare en förutsättning är din vilja och förmåga att lära dig nya digitala verktyg som du omsätter i arbetet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Göran Bolinder, goran.bolinder@polisen.se
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult: Sanna Hawborn Dahlstedt, sanna-hawborn.dahlstedt@polisen.se

Fackliga företrädare

Polisförbundet, Sofia Ask, tfn: 010-563 87 10
SACO, nås via Polisens växel 114 14
SEKO Polisen, Karna Tillheden, tfn: 010-561 66 27
ST, nås via Polisens växel 114 14

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader

Arbetsort: Stockholm, Göteborg eller Malmö

Arbetstid: Förtroendearbetstid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Funktion: Verksamhetsutvecklare

I ditt CV och personliga brev önskar vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. Du kan se den kompletta kravprofilen i jobbannonsen, vänligen notera att eventuella krav ska vara uppfyllda vid ansökningstillfället. De uppgifter du lämnar i samband med din ansökan kan användas för att kontakta dig, få information och kallelser samt eventuella anställningshandlingar.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till jobb.na@polisen.se senast den 20 mars 2024. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via den mailadress som anges i annonsen. Märk din ansökan med referensnummer A072.660/2024 i mailets ärendemening.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75  STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansök via e-post