Fordonstekniker till Gävle

Organisation

Polisregion Mitt

Län

Gävleborgs län

Utlyst

12 maj 2022

Ansök senast

27 maj 2022

Referensnummer

C88584/2022

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker nu en serviceinriktad fordonstekniker till vår interna service, med placering i Gävle. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Polismyndigheten, region Mitt består av Gävleborgs, Västmanlands och Uppsala län och har ca 2300 anställda. Regionen består av tre polisområden, regionala enheter såsom operativa enheten och utredningsenheten samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Den huvudsakliga arbetsplatsen är belägen i Polishuset i Gävle, men vi har även fordonstekniker i Hudiksvall, Bollnäs, Ljusdal, Söderhamn och Sandviken.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av allt som har med fordon och dess vård, skötsel och service av att göra, som bl.a. mekaniska och elektriska arbeten, samt nätverk och data samt den polisiära utrustningen. Myndighetens fordonsbestånd består av bilar, släpvagnar, MC, cyklar, båtar etc. Även uppgifter kring polisspecifik utrustning kommer att ingå som en vardaglig arbetsuppgift.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Flera års erfarenhet av av att arbeta med service och reparationer av fordon
  • God förmåga att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
  • Vana att använda dator i arbetet samt goda kunskaper i Microsoft Office
  • B-körkort
  • Det är meriterande om du även har:
  • erfarenhet från Volvo eller Volkswagen
  • kompetens inom fordonselektronik
  • A-, BE-, B96- eller C-behörighet på körkortet

Personliga egenskaper
Då rollen innebär många kontaktytor ser vi det som en självklarhet att du är serviceinriktad och samverkar med andra på ett smidigt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är självgående och ansvarstagande med god förmåga att själv planera och strukturera dina dagar. För att trivas och bli framgångsrik i rollen är du en problemlösare som är händig och praktiskt lagd.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Richard Lundborg, Gruppchef
010-567 76 00
richard.lundborg@polisen.se

Maria Frisk, HR-konsult
010-567 52 17
maria.frisk@polisen.se

Fackliga företrädare

SACO, Polisförbundet, Fackförbundet ST, SEKO Polisen nås via Polisens växel
114 14

Övrig information

Placeringsort: Gävle
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid flex vardagar. Arbete på obekväm arbetstid kan förekomma vid behov.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du kontaktar ansvarig HR-konsult. Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg