Sök
Stäng Meny

Servicemedarbetare till internservice Polisregion Stockholm, Kungsholmen

Organisation

Polisregion Stockholm

Kommun

Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

12 februari 2024

Ansök senast

23 februari 2024

Referensnummer

C176778/2024

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift?
Till vår sektion för internservice på Regionkansliet Polisregion Stockholm söker vi nu två serviceinriktade och självgående servicemedarbetare. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor bidrar till att skapa goda förutsättningar för att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Polisregion Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Verksamheten i regionen är organiserad i fyra polisområden: Nord, City, Syd och Gotland som tillsammans är indelade i 19 lokalpolisområden. Vidare finns det fyra regionala enheter: gränspolisen, operativa enheten, underrättelseenheten och utredningsenheten, ett regionkansli samt nationella avdelningar som finns representerade i regionen för att ge stöd till polisverksamheten.

Regionkansliets huvudsakliga uppgift är att ge stöd till regionpolischefen samt planera och följa upp verksamheten på övergripande nivå. Regionkansliet bedriver verksamhet i hela regionen där majoriteten av frågorna är av strategisk karaktär och arbetet sker i nära samarbete med regionledningen, polisområden och enheter. Internservice är en sektion på Regionkansliet. Sektionen ansvarar i huvudsak för vaktmästeri, fastighetsservice, kundcentrum, post, gods och tryckeri.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ge service till interna kunder inom polisen i polisregion Stockholm. Servicen kommer du att utföra tillsammans med arbetsgruppen men också enskilt. Du kommer att arbeta med att transportera gods, avflyttningar och omflyttningar samt montering/demontering av möbler och inredning.
Vidare kommer du också att arbeta med:
 • Drift av miljöstationen
 • Hämtning sortering och destruktion av olika fraktioner
 • Byte av lampor och lysrör
 • Hantering av papper för skrivare och kopiatorer
 • Beställningar av för verksamheten erforderligt material
 • Uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystemet

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:
 • Gymnasieexamen med godkända betyg alternativt flerårig arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
 • B-körkort

 • Det är meriterande om du även har:
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten
 • Utbildning inom yrken kopplade till byggnation, verkstad, hantering av avfall och service
 • Vana och/eller erfarenhet av att hantera maskiner och verktyg

Personliga egenskaper
Vi arbetar tillsammans och stöttar varandra i gruppen men även enskilt arbete förekommer vilket ställer krav på att du både har samarbetsförmåga och är självgående i ditt arbete. Arbetet förutsätter att du självständigt löser tilldelade arbetsuppgifter med god organsisatiorisk förmåga. Arbetsuppgifter och uppdrag kan växla snabbt i både uppgift och karaktär vilket gör att du behöver vara flexibel, uthållig och strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare förväntas du också vara serviceinriktad och relationsskapande då du kommer arbeta med kundbemötande. Arbetet är fysiskt rörligt och innefattar tunga lyft.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Magnus Linde, Gruppchef
magnus.linde@polisen.se

Catrin Fraghstedt , HR-konsult
catrin.fraghstedt@polisen.se

Övrig information

Placeringsort: Stockholm

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 23/2 2024. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg