Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

Presskontakter i polisregion Stockholm

Stockholms län och Gotland.

Region Stockholm

Regionens mediacenter besvarar allmänna frågor från media och bistår med kontaktvägar och kontaktpersoner inom regionen som omfattar Stockholms län och Gotland.

Frågor från media om pågående eller nyss inträffade händelser inom polisregion Stockholm besvaras på Regionledningscentralen (RLC). När presstalespersonerna inte är i tjänst svarar personalen på Regionledningscentralen på samtalen.

Presskontakter under kontorstid

Allmänt på telefon 010 - 56 405 55
Pågående eller nyss inträffade händelser på telefon 010 - 56 902 16

Presskontakter efter kontorstid, RLC

Telefon 010 - 56 902 16

Vi som bemannar presstelefonerna:
Carina Skagerlind
Anna Westberg
Anders Bryngelsson
Åsa Wallentin
Eva Nilsson
Per Fahlström
Mats Eriksson
Towe Hägg
Ola Österling

Kontakta mediacenter i region Stockholm

Behandling av personuppgifter

Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till oss i din ansökan för att kunna utföra de uppgifter som följer av ordningslagen (1993:1617) och lokala föreskrifter. Dina uppgifter lämnas ut till den kommun som din ansökan avser och sparas sedan hos oss i maximalt fem år från det att ärendet avslutats. Ändamålet med personuppgiftsbehandlingen är att handlägga din ansökan. 

Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) även skyldig att registrera allmänna handlingar. Personuppgifter i allmänna handlingar kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Dina rättigheter vid behandling av personuppgifter

Till toppen