Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Volontärerna deltar i trafikkontroll i Malmö

På fredagen den 29 juni var det dags för Polisens volontärer att ta del av ytterligare en del polisen verksamheter, de medverkade tillsammans med Malmöpolisen i en trafikkontroll.

Strax efter klockan 22 på fredagskvällen åkte Malmöpolisens trafikgrupp ut tillsammans med nio entusiastiska volontärer till en parkeringsplats på Heleneholm för en trafikkontroll av hastighet, nykterhet och andra trafikföreteelser. Innan trafikkontrollen startade fick volontärerna information om hur trafikgruppen arbetar samt vikten av hastighetsbegränsningar och trafikregler för att minska trafikolyckorna i samhället. De som ville fick sedan även möjligheten att prova på laserhastighetssiktet.

Fredagens kontroll resulterade i ett antal fortkörningar och ett par olovliga körningar. Trots ösregn och åska var volontärerna mycket nöjda med kvällen och inblicken de fått i en trafikpolis vardag.  

Till toppen