Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polismyndigheten söker administratör /receptionist i LPO Kristinehamn

Organisation

Polisregion Bergslagen

Län

Värmlands län

Utlyst

30 augusti 2018

Ansök senast

14 september 2018

Referensnummer

Arbetsplatsbeskrivning

Polisregion Bergslagen omfattar Dalarnas- Värmlands och Örebro län. I regionen arbetar ca 1700 medarbetare. Polisområde Värmland täcker 16 kommuner med drygt 275 000 invånare och vi har ca 410 medarbetare i polisområdet.

Vi värnar om god personalpolitik och arbetsmiljö vilket utgör viktiga grunder för vår polisverksamhet. Vill du arbeta vid en arbetsplats som erbjuder dig samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där du genom att påverka och bidra till polisens uppdrag, verkligen kan göra skillnad? 

Vi söker nu en administratör/receptionist till Lokalpolisområde Kristinehamn, med tjänstgöringsort Kristinehamn

Arbetsbeskrivning

Vi är intresserade av dig som vill vara Polisens ansikte utåt. Som administratör och receptionist kommer du att arbeta med olika typer av administrativa uppgifter som främst innefattar service gentemot allmänheten. Arbetsuppgifterna består till största delen av att handlägga passärenden, anmälningsupptagning, hittegodsärenden, diarieföring och administration av delgivningar.

Kvalifikationer

Kvalifikationer

  • Du har minst godkänd gymnasieutbildning med högskolebehörighet. 
  • B-körkort är ett krav då du kommer att behöva vara behjälplig att hålla reception öppen på övriga polisstationer i lokalpolisområdet.
  • Du har erfarenhet från arbete i reception eller arbete med kundkontakter och/eller administrativa arbetsuppgifter.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

 Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av administration från offentlig verksamhet (myndighet, kommun, landsting).
  • Ytterligare språkkunskaper utöver engelska och nordiska språk.
  • Arbetat i system som Agresso, Palasso samt i de polisiära systemen RES, Hittegodssystemet, Durtvå, PÄr och COPS.

 Personliga egenskaper

Du är serviceinriktad, både internt och externt, periodvis är det högt tryck och därför är det av stor vikt att du är stresstålig och har god förmåga att hantera arbetstoppar med en fortsatt hög servicenivå. Du bör ha god förmåga att skapa goda relationer med allmänheten och medarbetare och trivas både med att arbeta självständigt som att samarbeta med andra. Din personlighet ska stämma överens med vår värdegrund: engagerad, effektiv och tillgänglig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 

Kontaktpersoner

Rekryterande chef, Joakim Nyman tel 010-5670821

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Polisförbundet, SACO-S, Fackförbundet ST, och SEKO Polisen nås via Polisens växel 11414.

Övrig information

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. 

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt. Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter 


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult, Agneta Hårte Jacobsson, agneta.harte-jacobsson@polisen.se 


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 


Varmt välkommen med din ansökan! 

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen