Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Vill du arbeta som Serviceman på RCM i Malmö

Organisation

Polisregion Syd

Län

Skåne län

Utlyst

03 augusti 2018

Ansök senast

24 augusti 2018

Referensnummer

C21069/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du arbeta vid en arbetsplats som erbjuder dig samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där du genom att påverka och bidra till polisens uppdrag verkligen kan göra skillnad? 

Nu söker vi en Serviceman med placering på RCM, Rättscentrum Malmö.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29 500 medarbetare. Hela landet är indelat i sju regioner, där region syd idag har cirka 4 700 medarbetare. Regionen består i sin tur av fem polisområden, tre regionala enheter samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Som anställd inom Polismyndigheten kommer du bli en del av en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. 

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. 

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Arbetsbeskrivning

Post och gods hanterar alla inkommande post till polismyndigheten i Skåne. Vi hanterar allt gods till orten Malmö. Hantering av all Internpost till nästan hela regionen. Hanteringa av paket och rek som både ska skickas och tas emot. Hantering av post och gods till externa myndigheter på RCM.

Vi sorterar mellan 4000-7000 brev om dagen.

Som serviceman, post- och godshantering, på RCM i Malmö arbetar du med sortering och distribuering av intern och extern post samt scanning av styckgods, lastpallar mm. Det kan även förekomma kontorsservice, flytt av möbler och vaktmästeriarbete. Administrativa arbetsuppgifter som kan innefatta order och beställning samt lagerhållning m.m. är en del av det dagliga arbetet.

Du arbetar tillsammans med dina kollegor i ett team. Ni har era egna ansvarsområden men förväntas vara flexibla och täcka upp för varandra.

Vaktmästeri sköter service och underhåll på alla polishus i orten Malmö men även till de externa myndigheterna på RCM (Åklagarmyndigheten, Kriminalvården, Domstolsverket och Ekobrottsmyndigheten) Även sekretess/wellpapps hantering på RCM.

Du kan också komma att arbeta i olika projekt rörande våra arbetsuppgifter och de tjänster vi utför åt den yttre verksamheten. Dessa projekt kan vara inom polisområdet eller inom polisregionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: 
• Svenskt medborgarskap.
• B-körkort.
• Gymnasieexamen eller motsvarande som arbetsgivaren anser likvärdigt.
• Minst ett års relevant arbetslivserfarenhet.
• Dokumenterad erfarenhet av post och godshantering.
• Behärskar svenska språket väl.
• Dokumenterad erfarenhet av arbete med truck.
• Yrkeserfarenhet med kundkontakter.

Det är meriterande om du:  
• Dokumenterande erfarenhet av administration.
• Kunskap av polisens interna system.
• Erfarenhet av att använda datorn som arbetsverktyg.
• Erfarenhet av att använda röntgenutrustning.

Personliga egenskaper: 
Det är viktigt att du är van vid och tycker om att arbeta i team, har god samarbetesförmåga. Att du ser till kundens behov och alltid är serviceminded. Det är också viktigt att vara flexibel, att kunna variera mellan olika arbetsuppgifter. God fysik krävs då tunga lyft förekommer samt även stresstålighet då arbetsbelastningen stundtals är hög. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Vid frågor om tjänsten, kontakta Jennie Hedin, Gruppchef, 0702-76 14 27

Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Martin Brorsson, HR-konsult, 0725-02 39 35

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare från SEKO Polisen, Monica Veberg 070-549 11 35

Polisförbundet, ST inom Polisen och SACO-s nås via Polisens växel 114 14.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning.

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Malmö

Arbetstid: Flex
Antal annonserad arbetstillfällen: 1 st.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Anställningen kräver svenskt medborgarskap. 

Ansökan görs via länken https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=870fdcb1-b788-421b-8705-d64d0ae684ba

Ansök senast: 24  augusti 2018

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut; Registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig HR-konsult, Martin Brorsson.

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen