Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisen söker beslagshandläggare till LPO Värnamo

Organisation

Polisregion Öst

Län

Jönköpings län

Utlyst

05 december 2018

Ansök senast

31 december 2018

Referensnummer

C23716/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Region Öst

Region Öst inom Polismyndigheten har drygt 2500 anställda. Regionen består av tre polisområden, tre regionala enheter samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Region Öst söker nu en beslagshandläggare till mängdbrottsgrupp, med placering Värnamo.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en del av polisens arbete utåt och ge god service till allmänheten, åklagarmyndigheten samt till övriga anställda i den egna myndigheten. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat godsutlämning, arkivering, registrering, tjänstekortshantering, trafikärenden, hantera beslag och dokumentera de åtgärder som vidtas i samband med detta. Vidare ska du kunna tolka domar och de direktiv som avser beslag för att kunna effektuera beslut. Du kommer att besvara inkommande telefonsamtal och ge information och vägledning till allmänheten och övriga medarbetare. I dina arbetsuppgifter kan det förekomma tunga lyft.

Kvalifikationer

Krav

 • Gymnasieexamen eller motsvarande med godkända betyg
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort, lägst behörighet B
 • God datorvana

Meriterande

 • Minst två års arbetslivserfarenhet
 • Minst sex månaders erfarenhet från serviceyrke med kundkontakt
 • Erfarenhet av beslagshantering eller liknande handläggning
 • Truckkort för motviktstruck (B1)

Personliga egenskaper

 • Stresstålig – är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
 • Strukturerad – Organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller deadlines.
 • Samarbetsförmåga – Arbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
 • Serviceinriktad - Har ett gott kundbemötande och en förmåga att ge god service.
 • Flexibel – Har lätt att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt förändra sitt synsätt och tillvägagångssätt.
 • Initiativtagande – Fattar snabba beslut och tar initiativ. Arbetar aktivt mot uppsatta mål.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och lämplighet. 

Kontaktpersoner

Gruppchef, Henrik Allgurin tfn 010-5667512

Fackliga företrädare

SEKO Polisen Jan Tuvesson, 0761-349310, Jan.Tuvesson@polisen.se

Polisförbundet och SACO-S och ST Jönköping - Weronica Nässelqvist

nås via polisens växel 114 14

Övrig information

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Anställning: Tillsvidareanställning med ev. sex månaders provanställning

Omfattning: Heltid, dag

Placering: Värnamo

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter

Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult Linda Eriksson, mail linda.eriksson3@polisen.se tfn 0722-127 627

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29 500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

I den här rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen