Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisregion Öst söker Projektledare till Regionskansliet

Regionskansliet ska stödja regionspolischefen med planering och uppföljning av verksamheten på en övergripande nivå. Region Öst söker nu en projektledare med placering i Linköping

Organisation

Polisregion Öst

Län

Östergötlands län

Utlyst

05 december 2018

Ansök senast

19 december 2018

Referensnummer

A611.971/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Regionskansliet ska stödja regionspolischefen med planering och uppföljning av verksamheten på en övergripande nivå. Ytterligare ett viktigt område är att tillsammans med de regionala kanslierna stödja lokalpolisområdena med det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbetet i samverkan med länsstyrelser, kommuner och andra lokala aktörer. Regionskansliet svarar också för skyddet av medarbetare, lokaler, utrustning och information genom verksamhetsskyddet och säkerhetsskyddet samt disciplin- och skiljandeärenden.

Arbetsbeskrivning

I rollen som projektledare ansvarar du för att driva större projekt som omfattar att införa arbetssätt och nya tekniska lösningar inom Polisregion Öst. Du har det övergripande och strategiska ansvaret för att planera och leda projekten. Du har ett löpande ansvar för kvalitén och säkerhet samt ansvar för att säkerställa kravspecifikationer samt skapa tids- och aktivitetsplan. Vidare genomför du kontinuerlig uppföljning av projektets framdrift och eventuella avvikelser. I din roll ansvarar du för styrning av det dagliga arbetet samt säkerställer att arbetet utförs enligt beslutad process. Du fungerar även som ett stöd till organisationen gällande att utveckla verksamheten utifrån den medarbetardrivna styrfilosofi som regionen använder sig av. I närtid är projekt inom IT och teknikområdet prioriterat men fokusområdena kan variera över tid.

Kvalifikationer

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har

Eftergymnasial utbildningMycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skriftGoda kunskaper i engelska i såväl tal som skriftMinst 2 års erfarenhet av att leda verksamhetsutveckling i projektform eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivare bedömer som likvärdigKörkort

MERITERANDE

Det är meriterande om du har:

Projektledarutbildning eller motsvarandeErfarenhet från projektledning inom statlig verksamhetKunskap och intresse för IT och teknik

PERSONLIGA EGENSKAPER

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är trygg i din roll som projektledare och kan koordinera, samordna och samverka med grupper internt såväl som externt där kommunikativ förmåga är centralt. För att trivas i rollen har du lätt för att arbeta utifrån målstyrning och du har förmågan att se helheten, vara tydlig och strukturerad samt förtroendeskapande. Du ska ha förmåga och engagemang kring att utveckla verksamhet och driva projekt. Det krävs också att du är stresstålig och har förmågan att hitta lösningar som passar verksamhetens behov. För att göra detta behöver du förstå samband mellan IT och teknik samt kunna hantera omkastningar och nya förutsättningar som uppstår under projektens gång.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Rekryterande chef:

Kristina Rolin, 010-56 67 384

Fackliga företrädare

SEKO Polisen: Jan Tuvesson 0761-349310 Jan.Tuvesson@polisen.se

SACO; nås via 114 14

Polisförbundet: nås via 114 14

Fackförbundet ST: Nina Wenegård, nås via 114 14

Övrig information

Anställningen:

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader

Arbetsort: Linköping

Funktion: Projektledare

Arbetstid: Flextid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast den 19 december 2018. Vi tar endast emot bilagor i pdf- eller doc-format. Urval kommer att påbörjas under vecka 2.

Skicka din ansökan via e-post till jobb.ost@polisen.se eller till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, Box 122 56, 102 26 Stockholm. Märk din ansökan med dnr A611.971/2018 i mailets ärendemening.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan via post till:

Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult Lisa Sköld 010-56 65 791, lisa.skold@polisen.se

Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att du som kandidat samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till tjänsten, där du som kandidat väljer vilken typ av personuppgifter som delas med Polismyndigheten i detta avseende. Observera att du som kandidat är berättigad att när som helst dra tillbaka det nämnda samtycket genom att kontakta Polismyndigheten.

Dina personuppgifter behandlas hos oss under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen, dock längst två år. Du som kandidat kan när som helst kontakta Polismyndigheten för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter. Även för att begränsa eller invända mot behandlingen av din data samt rätten till dataportabilitet. Dessutom har du som kandidat rätt att lämna ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna när det gäller behandling av dina personuppgifter.

De personer som har tillgång till personuppgifterna är rekryterande chef samt HR-konsulter hos Polismyndigheten. Har du frågor kring integritet, kontakta Polismyndigheten för ytterligare information. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället.Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Sök jobbet

Ansök via e-post

Till toppen