Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Serviceman med inriktning teknik och fastighetsunderhåll

Organisation

Ekonomiavdelningen

Län

Stockholms län

Utlyst

04 december 2018

Ansök senast

31 december 2018

Referensnummer

(C23644/2018)

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten söker en serviceman med inriktning på teknik och fastighetsunderhåll till 
Ekonomiavdelningen/Serviceenheten/Sörentorpsgruppen. Sörentorpsgruppen arbetar med internservice, reception/möten, konferenser samt fordonshantering för polisens vidareutbildning samt för de medarbetare som har sina arbetsplatser och lokaler placerade på området. Arbetsplatsen ligger naturskönt till del i Nationalstadsparken i Sörentorp i Solna. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en händig person som till största delen kommer att arbeta med service inom olika tekniska områden samt underhåll av fastighet. Du arbetar självständigt och i samarbete med dina kollegor. Dina ärenden följder du upp och återrapporterar i ett ärendehanteringssystem. Arbetet är varierande och det finns stora möjligheter för den kreativa medarbetaren att utveckla sig själv och andra medarbetare inom arbetsområdet. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 
• Teknisk support och underhåll av skjutbanor, innebär ex. daglig kontroll och underhåll av tryckluftspneumatik och ventilation, i samarbete med fastighetsägarens fastighetstekniker. Du beställer och genomföra övriga serviceåtgärder som sanering och byten av skjutmål 


• Fastighetsunderhåll, du ansvara för att allt fungerar i olika hus, felsökningar samt rapportering/beställning av hantverkshjälp, SBA (Systematiskt brandskyddsarbete) etc. 

Det kan även förekomma uppgifter som montering/demontering samt reparationer av möbler och inredning liksom byte av lysrör och lampor. Transporter ingår och arbetsuppgifter som innebär tunga lyft gällande möbler, maskiner etc. förekommer också. Du arbetar också med post och godshantering inkl. utkörning av paket, telefonärenden och tömning av wellpapp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• Gymnasieexamen med godkända betyg
• Aktuell erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som arbetsgivaren bedömer relevant
• B-körkort
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
• God kunskap i Word och Excel

Det är meriterande om du har:
• Utbildning inom yrken kopplade till byggnation och verkstad
• Truckkort

Personliga egenskaper
Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är ansvarsfull, gillar att arbeta ensam och är en god lagspelare i samarbete med andra. Du är serviceminded, tycker om att lösa problem samt att arbeta med förbättring och att utveckla ditt arbete. Du är även händig, strukturerad och gillar ordning och reda.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Charlotte Ek
Rekryterande chef
010-56 286 03

 

Fackliga företrädare

Fernando Aranda, SACO tel. 070-2547758.; Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-563 87 10; Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010 5677092 ; Karna Tillheden, SEKO Polisen, tfn 010-561 66 27.

Övrig information

Anställningen är tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Flextid tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) genomförs före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Ansökan:
Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter

Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult, marie-s.nilsson@polisen.se

Polismyndigheten:
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen