Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polismyndigheten söker godsadministratör till Malmö

Organisation

Polisregion Syd

Län

Skåne län

Utlyst

23 juli 2018

Ansök senast

20 augusti 2018

Referensnummer

C20935/2018

Arbetsplatsbeskrivning

 Vill du tillsammans med dina medarbetare arbeta med polismyndighetens viktigaste uppdrag; att skapa trygghet för medborgarna och förtroende för Polisen i samverkan med lokalsamhället? Nu söker vi två godsadministratörer till Utredningssektionen med placering på Sturkögatan 10 i Malmö.
 

BESKRIVNING AV ARBETSPLATSEN
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29 500 medarbetare. Hela landet är indelat i sju regioner, där region syd idag har cirka 4 700 medarbetare. Regionen består i sin tur av fem polisområden, tre regionala enheter samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Som anställd inom Polismyndigheten kommer du bli en del av en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället.

Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se  

Som godsadministratör kommer du bli en del av Utredningssektionen som tillhör Polisområde Malmö. Gruppen ansvarar för mottagning, förvaring och handläggning av hittegods och beslag inom Polisområde Malmö. Du blir en del av en arbetsgrupp som idag består av 12 medarbetare samt en gruppchef. Det förekommer viss specialisering inom gruppen, men i huvudsak arbetar alla med samma typ av arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning

Som godsadministratör arbetar du med allahanda arbetsuppgifter som hänför sig till hittegods och beslag för Polisområde Malmö. Du arbetar med mottagning,

registrering, lagerhållning, efterforskning och handläggning av hittegods och beslag. Handläggningen innebär bland annat att utreda äganderätten till hittegods. Tunga lyft kan förekomma i tjänsteutövningen. Arbetet innebär också att du blir ansiktet utåt för Polismyndigheten då du ger service till allmänheten via besök i expeditionen samt via telefon och e-post.

Kvalifikationer

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har:

 • Avslutad och godkänd utbildning från 2 eller 3 årigt gymnasium
 • B-körkort
 • Mycket goda kunskaper i svenska språket, samt goda kunskaper i engelska språket
 • Vana att arbeta med dator som främsta arbetsverktyg
 • Minst 1 års arbetslivserafrenhet som arbetsgivaren bedömer relevant

MERITERANDE

Det är meriterande om du har:

 • Truckkort för ledstaplare (A2)
 • Erfarenhet från en liknande roll
 • Erfarenhet från Polisens interna datorsystem

PERSONLIGA EGENSKAPER

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du kan arbeta flexibelt och därmed anpassa dig till hastiga förändringar under arbetsdagen. Det krävs också att du har förmågan att arbeta metodiskt och noggrant trots pressade situationer. Vi ser också att du har lätt för att se verksamhets behov och tar initiativ utifrån dessa. Slutligen ser vi också att du är mycket duktig på att samarbeta samtidigt som du trivs med självständigt arbete och ansvar. 

Kontaktpersoner

Vid frågor om tjänsten, kontakta:

 • v. 30: Herbert Meinert, tfn 0708-513809

Vid frågor om processen, kontakta:

 • v.30-32: HR-konsult, Isabell Jakobsson, tfn 072-453 73 19
 • v.33-34: HR-konsult, Annika Carlsson, tfn 072-506 67 62

Fackliga företrädare

 • SACO-S Kjell Frisdal 0105614167
 • Seko Polisen Monica Veberg 070-549 11 35
 • Polisförbundet, Fackförbundet ST nås via växeln på 114 14.

Övrig information

ANSTÄLLNINGEN

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.
 • Arbetsort: Malmö
 • Arbetstid: Flextid
 • Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

ANSÖKAN
Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut; Registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig HR-konsult.

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen