Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Vill du arbeta som Serviceman i Östergötland.

Organisation

Polisregion Öst

Län

Östergötlands län

Utlyst

04 juni 2018

Ansök senast

16 juli 2018

Referensnummer

C20090/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Den nya Polismyndigheten bildades den 1 januari 2015. Myndigheten består av drygt 28 500 medarbetare. Polismyndigheten består idag av sju polisregioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Polisregion Öst består av Södermanland, Östergötland och Jönköpings län. Cirka 2000 anställda arbetar för att genomföra polisens kärnuppdrag i de 35 kommunerna. Verksamheten i polisregionen är organiserad i tre polisområden, en regional utredningsenhet, en regional operativ enhet, en underrättelsesektion och ett regionkansli. I polisområdena finns lokalpolisområdena, som är kärnan i polisverksamheten. Även nationella avdelningar finns representerade i regionen för att ge stöd till polisverksamheten.

Inom polisområde Östergötland återfinns gruppen Intern service som bedriver sin verksamhet över hela länet. Gruppen utgörs idag av ca 16 medarbetare fördelade
över lokalpolisområdenas huvudorter Motala, Norrköping och Linköping. Vi söker nu fyra eller fem servicemän med huvudsaklig placering i Linköping, 3 st, och Motala, 2 st.

Vill du arbeta vid en arbetsplats som erbjuder dig samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där du genom att påverka och bidra till polisens uppdrag verkligen kan göra skillnad?

Genom högt engagemang, tillgänglighet och effektivitet strävar vi efter att erbjuda en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet, lärande och utveckling genom att tillvarata alla medarbetares engagemang och kompetens. Som anställd i Sveriges största myndighet uppmuntras du till eget ansvarstagande och personlig utveckling.

Arbetsbeskrivning

Som serviceman inom Intern service i Linköping arbetar du med kontorsservice, flytt av möbler och vaktmästeriarbete samt post, gods- och nyckelhantering. Administrativa arbetsuppgifter som bland annat innefattar order och beställning samt lagerhållning m.m. är en del av det dagliga arbetet. Det kan också finnas dagar då du får hjälpa till med fordon såsom in- och utvändig tvätt och besiktning. Även arbete i utrustningsförrådet kan förekomma.

Som serviceman inom Intern service i Motala arbetar du med fordonsservice samt kontorsservice, flytt av möbler och vaktmästeriarbete. Även här ingår administrativa uppgifter som ovan.

Du kan också komma att arbeta i olika projekt rörande våra arbetsuppgifter och de tjänster vi utför åt den yttre verksamheten. Dessa projekt kan vara inom polisområdet eller inom polisregionen. Det kan även finnas områden som du får ta extra ansvar för som t ex posthantering, samordning med städfunktioner eller annat. Du arbetar tillsammans med dina kollegor i ett team. Ni har era egna ansvarsområden men förväntas vara flexibla och täcka upp för varandra.

Kvalifikationer

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har: 

  • körkort B 
  • god datavana 
  • gymnasieexamen eller motsvarande 
  • ett par års arbetslivserfarenhet

Meriterande:

 Det är meriterande om du har: 

  • truckkort 
  • dokumenterad erfarenhet av administration

Personliga egenskaper:

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är viktigt att du är van vid och tycker om att arbeta i team, är praktiskt lagd men 
också att du har vana av, uppskattar och kan hantera administrativa sysslor. God fysik krävs då tunga lyft förekommer. 

Kontaktpersoner

Kontaktperson:

Mer information om funktionen lämnas av rekryterande chef:
Cecilia Winterqvist, Chef Intern Service, tfn: 010-566 59 40, e-post: cecilia.winterqvist@polisen.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta:

Rekryterare Martin Brorsson, tfn: 0725-02 39 35, e-post: martin.brorsson@polisen.se

Fackliga företrädare

  • ST inom Polisen: Nås via växeln 114 14
  • Seko Polisen: Jan Tuvesson, tfn, 0761-34 93 10, e-post: Jan.Tuvesson@polisen.se
  • Polisförbundet: Nås via växeln 114 14
  • Saco-S: Nås via växeln 114 14

Övrig information

Anställningens omfattning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Linköping eller Motala

Arbetstid: Flex
Antal annonserad arbetstillfällen: 4-5 st.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Anställningen kräver svenskt medborgarskap. 

Ansökan:

Välkommen att ansöka senast: 2018-07-16

Referensnummer: C20090/2018

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan.

Vid din ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut; registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig rekryterings konsult: Martin Brorsson, 0725-02 39 35 eller martin.brorsson@polisen.se  

Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att du som kandidat samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till tjänsten, där du som kandidat väljer vilken typ av personuppgifter som delas med Polismyndigheten i detta avseende. Observera att du som kandidat är berättigad att när som helst dra tillbaka det nämnda samtycket genom att kontakta Polismyndigheten.

Dina personuppgifter behandlas hos oss under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen, dock längst två år. Du som kandidat kan när som helst kontakta Polismyndigheten för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter. Även för att begränsa eller invända mot behandlingen av din data samt rätten till dataportabilitet. Dessutom har du som kandidat rätt att lämna ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna när det gäller behandling av dina personuppgifter.

De personer som har tillgång till personuppgifterna är rekryterande chef samt HR-konsulter hos Polismyndigheten. Har du frågor kring integritet, kontakta Polismyndigheten för ytterligare information. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Polismyndigheten:

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen