JavaScript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Frontend-utvecklare till it-avdelningen

Vi bygger inga virtuella världar eller pokerbord – det vi utvecklar är avgörande för att brott ska klaras upp, att brottsligheten ska minska och för att alla i Sverige ska känna sig trygga.

Organisation

IT-avdelningen

Län

Stockholms län

Utlyst

18 maj 2018

Ansök senast

08 juni 2018

Referensnummer

C19777/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Som anställd på it-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden och en möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Våra system används i polisernas vardag – dygnet runt, året runt. Från ett ingripande mitt i natten till att färdigställa en förundersökning inför en rättegång.

Polisens it-avdelning har cirka 750 anställda och ansvarar för all it som används av myndighetens cirka 30 000 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Vi har ett ökat behov av att stärka upp it-avdelningens webbteam och söker nu frontend-utvecklare. I din roll kommer du att ingå i ett team som har fokus på utveckling av polisens publika webbplats samt även interna webbplatser, förträdesvis polisens intranät, Intrapolis. Vårt mål är att bygga innovativa och hållbara lösningar som skall underlätta både polisernas och medborgarnas vardag.

Vi arbetar flitigt, snabbt och skickligt. Vi delar en gemensam passion och stolthet för det vi levererar. Vi är ett multifunktionellt team med många olika kompetenser. Vi samarbetar kring verksamhetsutveckling, produktutveckling, och processoptimering. Vi är ett agilt självorganiserande team med stora möjligheter att påverka arbetssätt och vår vardag. Vi ser tydliga vinster med parprogrammering, vi hjälper, stöttar och utmanar varandra. Vi är drivna, tekniskt kunniga och tar fram lösningar med modern teknik. Våra lösningar håller så klart en väldigt hög säkerhetsnivå. Vi gör nytta, vi når resultat och vi har kul ihop!

Vi söker webbutvecklare som brinner för frontend-utveckling och som tror på ständiga förbättringar, möjligheter istället för problem, vill utvecklas självständigt och tillsammans med teamet. Du behöver inte kunna allt från början, hos oss får du möjlighet att hela tiden få lära dig nytt!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Universitets-, eller högskoleexamen, alternativt motsvarande förvärvad kompetens som Polismyndigheten kan bedöma som likvärdig
 • Goda kunskaper inom - HTML5, CSS3, SASS, JavaScript, JQuery, AngularJS och/eller React.js, Foundation, Bootstrap
 • Erfarenhet av att ha arbetat med responsiv webbdesign
 • Erfarenhet av EPiServer/CMS
 • Kunskaper kring webbstandarder och tillgänglighet
 • Förmåga att skriva kod med hög kvalitet som är enkel att förstå och underhålla
 • Sinne för design och användarvänlighet
 • Förmåga att jobba självständigt och tillsammans med andra i teamet
 • God förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift

Meriterande

Det är meriterande om du har:      

 • Relevanta certifieringar
 • Erfarenhet av TypeScript
 • Erfarenhet av testdriven utveckling
 • Erfarenhet av utveckling med C#/.NET

Personliga egenskaper

Vi ser att du som person gillar att lära nytt och har en strävan att bli riktigt bra i din profession. Vi tror även att du har en stark känsla för att hjälpa andra både i och utanför teamet när det behövs. Du är öppen och vill engagera dig för att vi ska leverera så bra lösningar som möjligt. Du har problemlösningsförmåga och gillar att hacka kod, du ser även nytta i att förstå användarnas beteenden för att driva effektiv utveckling som löser problem på riktigt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta gruppchef, Ban Fawzi Abdul Latif, tfn 072-201 68 71

Fackliga företrädare

Facklig information lämnas av: Kent Svärd, SACO, tfn 010-56 34 21; Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-563 87 10; Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010-56 770 92 , Karna Tillheden, SEKO Polisen, tfn 010-561 66 27

Övrig information

Arbetsort: Stockholm, Kungsholmen 

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid, flextid tillämpas

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet.  Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) genomförs före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap. 

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Vi erbjuder en arbetsplats med många intressanta arbetsuppgifter och yrkesgrupper. Vi bedriver vår verksamhet med det engagemang, den tillgänglighet och den effektivitet som vårt uppdrag kräver. Polisen arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas till vara. 
Våra anställda har tillgång till ett friskvårdsutbud med goda träningsmöjligheter.

Ansökan,

Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg). Vi tar endast emot bilagor i pdf- och doc-format.

Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, ta kontakt med hr.support@polisen.se

Sista ansökningsdag är den 8 juni 2018

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen