JavaScript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisområde Stockholm Syd söker passhandläggare till Haninge och Nacka

Har du erfarenhet av service och administration och vill jobba som ansiktet utåt för Polisen? Polisområde Stockholm Syd söker nu två passhandläggare tillsvidare, varav en till Haninge och den andra till Nacka. Sista ansökningsdag 20 mars!

Organisation

Polisregion Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

13 mars 2018

Ansök senast

20 mars 2018

Referensnummer

C18417/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten, region Stockholm har ca 7000 anställda. Regionen består av fyra polisområden (City, Syd, Nord och Gotland), ett antal regionala enheter samt ett regionkansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Ett av Polismyndighetens viktiga mål är att besökare vid våra passexpeditioner och receptioner ska få god service. Totalt finns 11 passenheter i region Stockholm. Vi söker nu två passhandläggare till polisområde Syd, varav en till Haninge och den andra till Nacka.

Som passhandläggare är du representant för myndigheten och handlägger i enlighet med gällande lagar och förordningar som t.ex. Passlagen, Passförordningen, Förordningen om nationellt ID-kort samt Förvaltningslagen. Du ger kunden förutsättning att få en inblick i resehandlingsprocessen och att känna trygghet i kontakten med Polisen. Varje kund ska bemötas objektivt utifrån sitt ärende.

Arbetsbeskrivning

Som passhandläggare blir du myndighetens ansikte utåt och vi söker dig som har ett genuint intresse av att ge service och att arbeta med människor.

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att ta emot, handlägga och utfärda resehandlingar (Pass och nationellt ID-kort) i en receptionsmiljö. Du kommer även besvara inkommande telefonsamtal angående resehandlingar.

Vid behov kommer du även vara behjälplig med andra förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

• Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska, främst i tal
• Arbetslivserfarenhet av service och administration från de tre senaste åren
• God datorvana

Meriterande

• Mycket goda kunskaper i något utomnordiskt språk
• Utbildning i passystemet RES

Personliga egenskaper

• Hög social kompetens och ett genuint intresse av att arbeta med människor
• Då anställningen innebär att handlägga ärenden och fatta myndighetsbeslut ser vi att du är noggrann och ansvarstagande samt att du har hög integritet och ett gott omdöme
• Du har förmåga att periodvis arbeta i ett högt tempo med fortsatt hög servicenivå och bibehållen kvalitet
• Som polisens ansikte utåt är du representativ och förtroendeingivande

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Sandra Karman, samordnare PO Syd, tfn 070-2748833

Petra Johansson, tf gruppchef Haninge, 0768-997812

Martin Blomberg, gruppchef Nacka, 010-56 434 26

Fackliga företrädare

ST Emelie Hernodh, 072-199 80 62

Polisförbundet, SEKO och SACO nås via Polisens växel 114 14.

Övrig information

Anställningen:

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetsort: Haninge eller Nacka
Arbetstid: Arbetstiden är schemalagd till huvudsakligen dagtid måndag-fredag, med undantag för en dag i veckan då passexpeditionerna har kvällsöppet
Tillträde: Omgående

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Ansökan:

Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut; Registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig HR-konsult: Isabella Falck, 0730-65 03 76.

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället.Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen