JavaScript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polismyndigheten söker en sommarvikarie som Serviceman, med plac i Uddevalla

Organisation

Polisregion Väst

Län

Västra götalands län

Utlyst

14 mars 2018

Ansök senast

28 mars 2018

Referensnummer

C18446/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Region Väst

Polisregion Väst består av Hallands och Västra Götalands län. Cirka 4 600 anställda arbetar för att genomföra polisens kärnuppdrag i de 55 kommunerna.

Verksamheten i polisregionen är organiserad i fem polisområden, en regional utredningsenhet, en regional operativ enhet, en regional underrättelseenhet och ett regionkansli. I polisområdena finns lokalpolisområdena, som är kärnan i polisverksamheten. Nationella avdelningar finns representerade i regionen för att ge stöd till polisverksamheten.

Polisområde Fyrbodal

Polisområde Fyrbodal omfattar 17 kommuner och är organiserat i tre lokalpolisområden; västra Fyrbodal, östra Fyrbodal och södra Fyrbodal. På polisområdesnivå finns en utredningssektion och ett områdeskansli.

Vi söker en person för ett sommarvikariat med placering i Uddevalla.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär tjänster såsom godsmottagning, posthantering internt, utlämning av material samt garagetillsyn med bl.a. bilvård och däckbyten.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller motsvarande.
  • Mycket god svenska i tal och skrift.
  • God datorvana.
  • Körkort, lägst klass B.

Meriterande

  • Tidigare arbetat som vaktmästare.
  • Intresse för fordon.
  • Erfarenhet av administrativt arbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är social och flexibel och som har ett fokus på att leverera god service. Du är kommunikativ och samarbetsvillig och då du kommer att vara ensam i din roll som serviceman så måste du vara ansvarfull och självgående.

Kontaktpersoner

Mer information om arbetet lämnas av gruppchef Christina Steneskär. Nås via polisens växel 114 14.

Fackliga företrädare

SEKO Polisen, ST inom Polisen, Polisförbundet region Väst och SACO-S
Samtliga nås via polisens växel 114 14.

Övrig information

Mer om anställningen

Anställningsform: Vikariat på 10 veckor mellan perioden juni-augusti 2018.

Arbetsort: Uddevalla

Arbetstid: Dagtid med flex

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, genomförs före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi eftersträvar även en jämn könsfördelning.

Ansökan

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig rekryterare Wenche Lundgren som nås via 114 14. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen