JavaScript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Administratörer, utredning vid Utredningsjouren i Växjö samt Kalmar

Organisation

Polisregion Syd

Län

Kalmar län, Kronobergs län

Utlyst

14 mars 2018

Ansök senast

29 mars 2018

Referensnummer

C18448/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten, region Syd har cirka 4 700 anställda. Regionen består av fem polisområden, tre regionala enheter samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Polisområde Sydöstra Götaland är region Syds geografiskt och befolkningsmässigt största polisområde med cirka 460 000 innevånare uppdelat i 19 kommuner. Området har fem lokalpolisområden, Kalmar, Karlskrona, Nybro, Västervik och Växjö. I lokalpolisområde Växjö ingår Växjö och Alvesta kommuner.

Vi söker nu dig som vill arbeta som administratör med visstidsanställning vid Utredningsjourgrupp 5 i Växjö eller Utredningsjourgrupp 1 i Kalmar. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.

Arbetsbeskrivning

I funktionen som administratör biträder du förundersökningsledaren med förekommande utredningsarbete, administrativa uppgifter, ta emot telefonsamtal, registerslagning i polisens register, hantering av larmsystem, personaladministration med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har

  • godkänd gymnasieexamen eller annan motsvarande utbildning, som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
  • svenskt medborgarskap
  • god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket
  • god datorvana.

Meriterande är

  • tidigare erfarenhet av treskiftsarbete
  • tidigare erfarenhet av serviceyrken
  • tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig sektor, gärna inom rättsväsendet.

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är noggrann, god prioriteringsförmåga, flexibel, stresstålig och ansvarsfull samt har en god samarbetsförmåga. Vidare är du är rättsmedveten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Bo Olsson, kommissarie, gruppchef Växjö, telefon 070-348 47 18.

Percy Nilsson, kommissarie, gruppchef Kalmar, telefon 010-562 33 05.

Fackliga företrädare

ST: Angelica Hultgren, telefon 010-562 22 93.

Seko Polisen: Ehrenfried Jäschke, SACO-S: Anders Grönvall, OFR/P: Annelie Larsson, telefon 114 14.

Övrig information

Anställningens omfattning

Anställningsform: Allmän visstidsanställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 5 Växjö + 3 Kalmar

Omfattning: 100%

Arbetstid: Treskift, årets alla dagar

Ansök senast: 2018-03-29

Ansökan

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig rekryterare, Katarina Ek, mailto:katarina.ek@polisen.se alternativt 073-067 55 74.

Varmt välkommen med din ansökan!

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29 500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen