Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

NFC i Linköping söker serviceman till vaktmästeriet

Organisation

Nationellt forensiskt centrum

Län

Östergötlands län

Utlyst

07 november 2018

Ansök senast

13 november 2018

Referensnummer

C23036/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Nationellt forensiskt centrum, NFC, är en nationell avdelning inom Polismyndigheten. Verksamheten har sitt huvudsäte i Linköping och finns även i Stockholm, Göteborg och Malmö. Antalet anställda är sammanlagt cirka 500 personer.

NFC:s uppgift är att som opartiskt expertorgan utföra undersökningar i brottmål åt rättsväsendets myndigheter. NFC har även ansvaret för en enhetlig och kvalitetssäkrad forensisk process inom hela Polismyndigheten som omfattar laborativ verksamhet, kriminalteknik och it-forensik. Dessutom ansvarar NFC för forskning och utveckling,expertstöd samt utbildning inom det forensiska området. Idag består NFC av sju sektioner med verksamhet inom områden som informationsteknik, biologi, droganalys, kemi och teknik, samt ett kansli.

NFC expanderar och nu söker vi medarbetare som vill arbeta i en organisation som växer och utvecklas.

Arbetsbeskrivning

Anställningen gäller tillsvidare och med placering i gruppen Ärendehantering vid Avdelningskansliet vid laboratoriet i Linköping. Avdelningskansliet består idag av 40 medarbetare varav 12 är placerade i Ärendehantering

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • daglig posthantering
 • tömning av miljörum för återvinning
 • ta emot felanmälningar kring lokaler, tjänstebilar
 • inköp av referensmaterial
 • kontorsservice
 • enklare hantverksarbeten och ommöbleringar
 • påfyllning av kvävekärl och tillsyn av gasanläggning

Det är viktigt att du ser till kundens behov och alltid är serviceinriktad. Det är också viktigt att vara flexibel, att kunna variera mellan olika arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt vilket förutsätter att du kan ta egna initiativ och fatta beslut. God fysik krävs då tunga lyft förekommer samt även stresstålighet då arbetsbelastningen stundtals är hög

Kvalifikationer

KVALIFIKATIONER

 • relevant gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift
 • körkort
 • god fysisk rörelseförmåga
 • datorvana

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är:

 • ansvarsfull
 • noggrann
 • förmåga att samarbeta

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Desirée Eriksson,tfn 010-56 28 062

Övrig information

Anställningen:

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader

Arbetsort: Linköping

Arbetstid: Flextid

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

 

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter

Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult Maria De Geer, maria.de-geer@polisen.se

 

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

 

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället.Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

 

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 Vi ser fram emot din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen