Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Administratörer, med inriktning beslag, till utredningsenhet

Organisation

Polisregion Öst

Län

Jönköpings län

Utlyst

05 oktober 2018

Ansök senast

22 oktober 2018

Referensnummer

C22281/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Polisregion Öst har cirka 2000 medarbetare. Regionen består av tre polisområden, en regional utredningsenhet, en regional operativ enhet, en underrättelsesektion och ett regionkansli. Polisområdena är i sin tur indelade i lokalpolisområden.

Vi söker nu administratörer till utredningsverksamheten vid Lokalpolisområde Södra Vätterbygden

På LPO Södervätterbygdens tre utredningsgrupper hanteras mängdbrott och hela polisområdets trafikbrott. Lokalpolisområdet har också ansvaret för beslag inom det geografiska ansvarsområdet.

Utredningsarbete syftar till att reda ut så många anmälningar om brott som möjligt på ett effektivt och rättssäkert sätt. I det arbetet är administratörer en viktig länk som stödjer och avlastar utredare, förundersökningsledare och gruppchef i deras arbete.

Arbetsbeskrivning

Det huvudsakliga uppdraget är att sköta de administrativa arbetsuppgifterna som är nödvändiga i anslutning till utredningsarbetet. Du kommer bistå gruppchef, förundersökningsledare och utredare med bland annat beredande arbetsuppgifter såsom hämta in underlag från sjukvården, bank, försäkringsbolag. Du kommer också hantera anmälningar och informationsutbyte till annan myndighet och ex. kommun. Du ska kontrollera, koppla och tillföra uppgifter och beslut i ärenden, skriva ut förhör samt hantera andra i utredningsarbetet förekommande stödjande arbetsuppgifter.

Uppdraget omfattar handläggning och hantering av beslag allt från att säkerställa att dokumentationen är korrekt till att fysiskt hantera godset från ankomst till utlämnande eller destruktion. Arbetsuppgifterna är varierande och kräver att man självständigt lägger upp sitt arbete utefter de prioriteringar som råder inom området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Minst 2 års erfarenhet av administrativt arbete
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Fullständigt gymnasiebetyg
  • Vana att arbeta med dator som främsta arbetsverktyg
  • God fysik då arbetet innebär att hantera gods(bära, lyfta)
  • B-körkort

Meriterande

  • Administrativ erfarenhet från offentlig verksamhet, företrädelsevis statlig

Personliga egenskaper

En förutsättning för att klara arbetsuppgifterna är att du är strukturerad, noggrann och effektiv. Du behöver ha initiativförmåga och kunna prioritera. Du ska ha god förmåga att arbeta både enskilt och i grupp. Du har ett gott bemötande och är serviceinriktad eftersom uppdraget innehåller både interna och externa kontakter. Arbetet kräver att du är flexibel och att du ibland med kort varsel ska kunna ändra din planering för arbetsdagen.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

Kontaktpersoner

Gruppchef Pierre Bokor 010-566724 alt. 0708-182524.

Fackliga företrädare

OFR/P, Mikael Breistål 070-1476847, ST Anna Johnsson 010-5667759, SACO Jonas Helt 010-5667660, SEKO polisen Jan Tuvesson 0761-349310 alt. jan.tuvesson@polisen.se.

Övrig information

Arbetsort: Jönköping

Arbetstid: Veckoplanering i huvudsak dagtid, 40 h/vecka.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställning: Anställning som administratör med funktion administratör  utredning. Anställningen är tillsvidare. Provanställning om 6 månader tillämpas.

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Ansökan:

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CVkonto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att du som kandidat samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till tjänsten, där du som kandidat väljer vilken typ av personuppgifter som delas med Polismyndigheten i detta avseende. Observera att du som kandidat är berättigad att när som helst dra tillbaka det nämnda samtycket genom att kontakta Polismyndigheten.

Dina personuppgifter behandlas hos oss under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen, dock längst två år. Du som kandidat kan när som helst kontakta Polismyndigheten för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter. Även för att begränsa eller invända mot behandlingen av din data samt rätten till dataportabilitet. Dessutom har du som kandidat rätt att lämna ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna när det gäller behandling av dina personuppgifter.

De personer som har tillgång till personuppgifterna är rekryterande chef samt HR-konsulter hos Polismyndigheten. Har du frågor kring integritet, kontakta Polismyndigheten för ytterligare information. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult Bettina Lindén på 0768-938126.

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället.Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen