Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Chef till Arrestgrupp 6 vid Utredningsjourssektionen i Polisområde Malmö

Organisation

Polisregion Syd

Län

Skåne län

Utlyst

05 oktober 2018

Ansök senast

19 oktober 2018

Referensnummer

A472.522/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheteten, Region Syd har ca 4700 anställda. Regionen består av 5 polisområden, 3 regionala enheter samt ett kansli som lyder direkt under regionspolischefen. Polisområde Malmö består av; utredningssektionen, sektionen för brott i nära relation, utredningsjoursektionen, lokalpolisområde Norr samt lokalpolisområde Söder.

I sektionen för utredningsjour hanteras frihetsberövade och här sker ärendesamordning inom och utom polisområdet. Vid sektionen bereds också ärenden innan de går vidare till andra sektioner eller redovisas till åklagare. Utredningsjouren är polisområdets kontaktyta dygnet runt för ledningscentral och övriga polisområden i utredningshänseende. Utredningsjouren har jourutrednings- och arrestverksamhet i Ystad och Lund.

Arbetsbeskrivning

Som chef för Arrestgrupp 6

ska du

- Inom ramen för ditt ansvarsområde ansvara för att verksamhetens uppdrag utförs
- Ansvara för personal och arbetsmiljö
- Tillsammans med dina medarbetare verka för verksamhetens långsiktiga förändrings-och utvecklingsarbete
- Ansvara för såväl utvecklingssamtal som lönesamtal/lönesättande samtal för dina medarbetare
- Ansvara och verka för en miljö som stimulerar till samarbete, kreativitet och ständiga förbättringar
- Företräda hela Polismyndigheten både externt och internt och arbeta för att stärka förtroendet för polisverksamheten

är du

- Verksamhetsansvarig – genom dina medarbetare når du goda resultat som ger önskvärda effekter
- Arbetsgivare – du påverkar och tar ansvar för arbetsgivarpolitiken samt tillämpar den för verksamhetens bästa
- Ledare – utifrån uppdraget coachar, motiverar, stödjer och skapar du förutsättningar för dina medarbetare att nå sin fulla potential

Kvalifikationer

har du

- Minst sex månaders erfarenhet av att ha arbetat som arbetsledare, projektledare eller liknande
- För funktionen relevant examen/utbildning
- Erfarenhet av att delta i förändrings- och utvecklingsarbeten
- Erfarenhet från aktuellt verksamhetsområde

besitter du

- Förmåga att hantera den dubbla rollen som chef och medarbetare
- Förmåga att kommunicera med medborgare och medarbetare
- Förmåga att strukturera information och skapa överblick
- Förmågan att sätta mål och uppnå resultat som leder till önskvärda effekter för ditt ansvarsområde
- Förmåga och vilja att initiera, motivera, driva och leda förändring från såväl ett utifrån- som ett inifrånperspektiv
- Förmåga att tillvarata medarbetarnas potential i utveckling av verksamheten
- Förmåga att peka ut riktning, förklara varför samt skapa förutsättningar för att ta sig dit

Det är meriterande om du har

- Erfarenhet av gruppchefsansvar i arrestmiljö

Se hela kravprofilen här

När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapsförmågor. Som en del i urvalsproven kommer test att användas.

Kontaktpersoner

Information om uppdraget lämnas av Platschef Mehdi Heidari 0733-75 11 83. För information eller frågor om rekryteringsprocessen, kontakta hr-avd-chefskansli-1rps@polisen.se.

Fackliga företrädare

SEKO POLISEN - Monica Veberg, 070-549 11 35. Fackliga företrädare för Polisförbundet, ST och SACO nås via polisens växel 114 14.

Övrig information

Anställning

– Tillsvidareanställning som inspektör/handläggare med ett förordnande för befattningen om fyra år med möjlighet till förlängning
– Placering vid Utredningsjourssektionen i Polisområde Malmö.

Säkerhetsklassning

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) kommer att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Ansökan

Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att du som kandidat samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till tjänsten, där du som kandidat väljer vilken typ av personuppgifter som delas med Polismyndigheten i detta avseende. Observera att du som kandidat är berättigad att när som helst dra tillbaka det nämnda samtycket genom att kontakta Polismyndigheten.

Dina personuppgifter behandlas hos oss under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen, dock längst två år. Du som kandidat kan när som helst kontakta Polismyndigheten för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter. Även för att begränsa eller invända mot behandlingen av din data samt rätten till dataportabilitet. Dessutom har du som kandidat rätt att lämna ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna när det gäller behandling av dina personuppgifter.

De personer som har tillgång till personuppgifterna är rekryterande chef samt HR-konsulter hos Polismyndigheten. Har du frågor kring integritet, kontakta Polismyndigheten för ytterligare information. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Ansökan skickas till jobb.syd@polisen.se. Märk din ansökan med dnr A472.522/2018 i mailets ärendemening.

Interna sökande och personer med skyddad identitet uppmanas att ansöka via sin interna e-post. Har du skyddad identitet och ansöker från extern e-post eller har andra uppgifter du bedömer olämpliga att e-posta, kontakta ansvarig HR-konsult: ingemar.herdenberg@polisen.se. Det går även bra att skicka ansökan med post till adressen: Polismyndigheten, HR-direkt, 205 90 Malmö. Märk ansökan med dnr A472.522/2018.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 19 oktober 2018!

 

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 

Sök jobbet

Ansök via e-post

Till toppen