Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Kommunpolis LPO Kristinehamn

Kommunpolis LPO Kristinehamn

Organisation

Polisregion Bergslagen

Län

Värmlands län

Utlyst

05 oktober 2018

Ansök senast

02 november 2018

Referensnummer

C20546/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Den nya Polismyndigheten bildades den 1 januari 2015. Myndigheten består av drygt 28 500 medarbetare och organiseras i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli.
Region Bergslagen omfattar Dalarnas-, Värmlands- och Örebro län, där Örebro är huvudort.
Inom Region Bergslagen finns 12 lokalpolisområden med sina respektive BF/IGV-grupper, utredningsgrupper och stöd/service-grupper. Grupperna består normalt av 8-12 medarbetare.
Nu söker vi en kommunpolis med placering i Lokalpolisområde Kristinehamn. Tjänstgöringsort är Kristinehamn

Arbetsbeskrivning

Som kommunpolis är ditt huvuduppdrag att driva det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbetet inom lokalpolisområdet i samverkan med kommun samt övriga samhället. Därutöver ska du kunna representera polisen externt i olika sammanhang samt vara delaktig i framtagandet av samverkansöverenskommelser, medborgarlöften och handlingsplaner. Kommunpolisen ingår i lokalpolisområdets ledningsgrupp samt ska vara ett stöd till chefen för lokalpolisområdet. Vi ser gärna att du periodvis/vid behov kan jobba i yttre tjänst/uniformerat med brottsförebyggande arbete, tex vid olika evenemang som studentfirande, marknader, konserter etc.

Kontaktpersoner

Eva Högfeldt-Pettersson Tf Chef Lokalpolisområde Kristinehamn 010-56 710 40 Joakim Nyman Gruppchef för Stöd-Service, LPO Kristinehamn 010-5670821

Fackliga företrädare

Representanter för SEKO, ST, SACO och Polisförbundet nås genom 114 14.

Övrig information

Du får en tillsvidareanställning som polisinspektör med funktion som kommunpolis och anställningen kan komma att påbörjas med en provanställning. Geografisk placering för tjänsten är Kristinehamn. Tillträde enligt överenskommelse.
Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före bemanning.
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt. Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan via papperspost till Polismyndigheten.
Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen