Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Serviceman med administrativ ådra sökes till Garaget, Sthlm PO Nord

Är du intresserad av bilar, har god servicevana och är administrativt lagd?

Organisation

Polisregion Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

11 oktober 2018

Ansök senast

25 oktober 2018

Referensnummer

C22069/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten, region Stockholm har ca 7 000 anställda. Regionen består av fyra polisområden City, Syd, Nord och Gotland, regionala enheter samt ett regionkansli som lyder direkt under regionpolischefen. 

Polisområde Stockholm Nord omfattar geografiskt Stockholms läns norra delar från Norrtälje i norr till Solna i söder. Polisområdet består av åtta lokalpolisområden: Järfälla, Norrtälje, Kista, Sollentuna, Solna, Täby, Vällingby och Arlanda. 

Intern service på Solna polisstation ser till att det praktiska på stationen fungerar som exempel post, vaktmästeri, underhåll av fordon och visst datastöd. 

Vi söker nu en serviceman (garage) som har god servicekänsla och intresse för fordon till Intern service i Solna.

Arbetsbeskrivning

Som serviceman hos oss förekommer uppgifter av varierad karaktär. Du har kontakt med försäkringsbolag, verkstäder, lägger beställningar och gör uppföljningar. I arbetet krävs ofta samarbete med polisiär personal gällande fordon. Du kommer också köra fordon till och från verkstäder/ besiktningar samt utföra enklare fordonsvård. Vi utför även däcksbyten med hjälp av tekniska hjälpmedel, i synnerhet vid hjulskiftesperioder.

Kvalifikationer

 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som: 
Har gymnasieutbildning 
Har B-körkort 
Uttrycker dig väl på svenska, i tal och skrift 

Meriterande
Det är meriterande om du har: 
Erfarenhet av att arbeta administrativt 
Erfarenhet av att arbeta i serviceyrke 

 

Personliga egenskaper: 

För den här rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga även i stressade situationer. Du är mån om god service och har alltid ett trevligt och professionellt bemötande gentemot kunder. Du är noggrann såväl praktiskt som administrativt och håller hög kvalitet i ditt arbete. Du kan arbeta självständigt. 

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi arbetar för en jämn könsfördelning. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden. 

Kontaktpersoner

Patrick Ivanyi, Chef, 073 910 11 80

 

Fackliga företrädare

Siv StendahlOFR/P0739-404231

Nils KarlssonOrdförande, Saco-S070-982 89 86

 

ST och SEKO nås via polisens växel114 14

Övrig information

Tillträde: Snarast möjligt, efter överenskommelse 
Anställning: Administratör med funktionen Serviceman 

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. 


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. 

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryterings-arbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din intresseanmälan på ett effektivt och rättssäkert sätt enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter 

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på tel nr 0725-212329. 

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se 


Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. 


Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen