Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Teknikspecialist till Teknikspaninssektionen region Stockholm

Organisation

Polisregion Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

01 november 2018

Ansök senast

14 november 2018

Referensnummer

Dnr A539.597/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten, region Stockholm har ca 7000 anställda. Regionen består av fyra polisområden (City, Syd, Nord och Gotland), ett antal regionala enheter samt ett regionkansli som lyder direkt under regionpolischefen.
Teknikspaningssektionen är en del av utredningsenheten och består av sektionschef samt 5 arbetsgrupper med en gruppchef i varje grupp. Sektionen ansvarar för operativt stöd till utredningsverksamheten inom hela Polisregion Stockholm. Arbetet utgår från Kronobergskvarteret på Kungsholmen.

Arbetsbeskrivning

Allmän kamerabevakning är en snabbt växande och viktig del inom polisen. Mot bakgrund av detta söker nu polisregion Stockholm ett antal teknikspecialister med huvudsaklig uppgift att planera, förbereda, montera, konfigurera och förvalta regionens allmännakamerabevakning. Arbetet sker i varierande miljöer, där mycket av arbetet sker utomhus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Är eller har arbetat som säkerhetstekniker
 • Relevant arbetslivserfarenhet exempelvis gällande installation, dokumentation, programmering och driftsättning av larm- och kameraövervakningssystem 
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift

Meriterande

Det är  meriterande om du har:

 • Behörig ingenjör CCTV
 • Dokumenterad erfarenhet av Milestone Corporate alternativt likvärdiga program
 • Erfarenhet av arbete med video och bildredigering
 • Erfarenhet av projektledning
 • Utökad körkortsbefogenhet för att köra tungt släp

Personliga egenskaper

 • Som person är du drivande och självgående i ditt arbete samtidigt som du har en synnerligen god samarbetsförmåga och social kompetens.
 • Du är logisk och prestigelös.
 • Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och mån om att leverera med hög kvalitet, även under hög tidspress.
 • Du är serviceinriktad och förtroendeingivande
 • Du har lätt för att sätta dig in i nya sammanhang och förstå samband.
 • Du trivs med att arbeta i grupp men räds inte att fatta egna beslut.
 • Du är flexibel, engagerad och intresserad av att utveckla dig själv samt den verksamhet som du arbetar i.

 Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Emanuel Dauchez, gruppchef. 073-3315764

 

Fackliga företrädare

 Polisförbundet, Saco-S, Seko och ST nås via polisens växel 114 14

 

Övrig information

ANSTÄLLNING
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Vardagar dagtid kl. 08-16:30 (flextid).
Arbetsort: Kungsholmen.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen

Maila din ansökan bestående endast av CV och personligt brev märkt med ditt fullständiga namn till jobb.stockholm@polisen.se. Du kan också skicka den per post till: Polismyndigheten, Registratorskontoret, Box 122 56, 102 26 Stockholm. Skriv i ämnesraden/märk den med "Dnr A539.597/2018". Vi tar endast emot bilagor i pdf eller doc. Har skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att skicka den per post. Har du frågor kring processen kan du kontakta ansvarig HR-konsult på Rickard.johammar@polisen.se eller 072-2124816.

Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att du som kandidat samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till tjänsten, där du som kandidat väljer vilken typ av personuppgifter som delas med Polismyndigheten i detta avseende. Observera att du som kandidat är berättigad att när som helst dra tillbaka det nämnda samtycket genom att kontakta Polismyndigheten.

Dina personuppgifter behandlas hos oss under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen, dock längst två år. Du som kandidat kan när som helst kontakta Polismyndigheten för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter. Även för att begränsa eller invända mot behandlingen av din data samt rätten till dataportabilitet. Dessutom har du som kandidat rätt att lämna ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna när det gäller behandling av dina personuppgifter.

De personer som har tillgång till personuppgifterna är rekryterande chef samt HR-konsulter hos Polismyndigheten. Har du frågor kring integritet, kontakta Polismyndigheten för ytterligare information. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter 

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Sök jobbet

Ansök via e-post

Till toppen