Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polismyndigheten söker två Fordonstekniker/Bilmekaniker, Malmö och Helsingborg

Organisation

Ekonomiavdelningen

Län

Skåne län

Utlyst

28 september 2018

Ansök senast

19 oktober 2018

Referensnummer

C22154/2018

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten

Den nya Polismyndigheten bildades den 1 januari 2015. Polismyndigheten som ersätter de tidigare 21 fristående polismyndigheterna och rikspolisstyrelsen är en enrådsmyndighet. Det innebär att myndigheten leds av en chef som inför regeringen ensam bär ansvaret för myndighetens verksamhet. Myndigheten består av drygt 28 500 medarbetare. Från den 1 januari 2015 består den nya polismyndigheten av sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli.

Ekonomiavdelningen

Ekonomiavdelningen är en nationell avdelning inom Polismyndigheten. Den ansvarar för Polismyndighetens finansiella styrning inklusive miljöledning, verksamhetsstyrning, lokalförsörjning, service, inköpsverksamhet och verksamheten som bedrivs vid ekonomienheterna inom en Polisregion eller en avdelning. 

Serviceenheten

Enheten för service ska ha det samlade ansvaret för funktionerna fordonsservice och lokalvård. I uppdraget ingår att samordna, utveckla och effektivisera verksamheten inom respektive ansvarsområde. Funktionen fordonsservice ska ansvara för Polismyndighetens service och underhåll av samtliga fordon.

Senare i din ansökan kommer du bli ombedd att fylla i vilket ort du är intresserad av.

Arbetsbeskrivning

Service, felsökning och reparation av Polismyndighetens bilar.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom Polismyndighetens fordonsservice exempelvis transport av fordon till extern verkstad.

Kvalifikationer

Krav: 

  • Fordonsteknisk examen (gymnasium eller annan utbildning)
  • Tidigare arbetat som bilmekaniker
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift 
  • Körkort klass B 

Meriterande

  • Utbildning i bilelektronik 
  • Arbetat som fordonstekniker
  • Erfarenhet från auktoriserad VW- eller Volvoverkstad

Personliga egenskaper

Som person är du öppen med en utpräglad servicekänsla och en god kommunikationsförmåga. Du har lätt för att samverka och samarbeta med andra. Arbetet är till stor del självständigt och förutsätter att du är ansvarstagande och noggrann. Som person verkar du i enlighet med polisens medarbetarpolicy där man företräder Polismyndigheten och stärker förtroendet hos allmänheten. Du behöver ha förmåga att kombinera effektivitet, engagemang och tillgänglighet i arbetet. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är flexibel, drivande och kan se helheten i fordonshantering. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Kontaktpersoner

Information om uppdraget: Igor Sola-073 3483031

Information om rekryteringsprocessen: Klara Thun ansvarig HR-konsult klara.thun@polisen.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för OFR-P, OFR-S, SEKO och Saco nås via Polisens växel 114 14

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning (Om du inte redan är anställd inom Polismyndigheten)
Arbetstid: Dagtid med flex
Placering: Ange önskan om placering Malmö eller Helsingborg

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Hur du ansöker

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till oss i din begäran för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt. Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig HR-konsult. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen