Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Hundförare i Polisområde Gävleborg med placering i Gävle eller Hudiksvall

Organisation

Polisregion Mitt

Län

Gävleborgs län, Västernorrland län

Utlyst

04 september 2018

Ansök senast

27 september 2018

Referensnummer

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten, region Mitt har ca 2000 anställda. Regionen består av tre polisområden, tre regionala enheter samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Polisområde Gävleborg består i huvudsak av ett områdeskansli, en utredningssektion och två lokalpolisområden, Gästrikland och Hälsingland, med huvudorterna Gävle och Bollnäs. 
Patrullhundarna är organiserade i en IGV/BF grupp inom lokalpolisområde Gästrikland, vissa utgår från Gävle och andra från Hudiksvall, alla arbetar dock inom hela länet. 

Vi söker nu dig som vill arbeta som Hundförare i Polisområde Gävleborg med placering i Gävle eller Hudiksvall. 

Arbetsbeskrivning

Som hundförare vid lokalpolisområde Gästrikland arbetar du i den brottsförebyggande verksamheten enligt planeringen för arbetspasset. Du har möjlighet att arbeta brett, med allt från dressyr, händelsestyrd polisverksamhet, utredningsverksamhet, till planlagd linjeverksamhet och planlagda insatser. Du ansvarar själv för att gruppens arbete, resultat, intentioner och verksamhetsplan efterföljs. Med din kunskap bidrar du till att utveckla och effektivisera funktionen inom givna ramar. Vi söker dig som har ett gediget intresse för hundar och deras dressyr samt fallenhet för tjänst med polishund. Du tar själv ansvar för att dressera din hund mot de krav som finns beskrivna i den föreskrift som styr polishundars dressyr och verksamhet, du hittar mer information kring detta i FAP 214.

Kvalifikationer

KVALIFIKATIONER

För att klara detta arbete behöver du vara polis och ha 
• arbetat minst ett år i yttre tjänst 
• goda kunskaper i arbetsmetoden PNU (Polisens nationella utredningskoncept) och PUM (Polisens underrättelsemodell) 
• god och bred polisiär kunskap 
• genomfört utryckningsförarkurs 
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift 
• god fysik 

MERITERANDE

Det är extra värdefullt med erfarenhet av arbete med tjänstehund 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper Kontaktpersoner

Mer information om uppdraget lämnas av Per Nyberg Gruppchef för hundgruppen 072-728142 eller John Köhler Polisintendent LPO Gästrikland på 010-567 8478

Fackliga företrädare

Företrädare för SACO, Polisförbundet, Fackförbundet ST, SEKO nås via Polisens växel, tfn 11414

Övrig information

ANSTÄLLNINGEN

Arbetsort: Gävle

Arbetstid: Veckoplanerad arbetstid (VP 5:2)

Tillträde: Enligt överenskommelse

ÖVRIGT

Det är en tillsvidareanställning. Provanställning om 6 mån tillämpas för sökanden som inte jobbar inom Polismyndigheten. Du ska vara svensk medborgare och en säkerhetsprövning genomförs innan anställning enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627). Polismyndigheten arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas till vara.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg). Vi tar endast emot bilagor i pdf- eller doc-format. Du anmäler intresse via Polisens Rekryteringsstöd. Du skapar ett konto första gången du ansöker. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Har du skyddad identitet kontakta ansvarig rekryteringskonsult Camilla Toft Grahn på 0730-742 556.

Dina personuppgifter behandlas hos oss under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen, dock längst två år. Du som kandidat kan när som helst kontakta Polismyndigheten för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter. Även för att begränsa eller invända mot behandlingen av data samt rätten till dataportabilitet. Dessutom har du som kandidat rätt att lämna ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna när det gäller behandling av dina personuppgifter.

De personer som har tillgång till personuppgifterna är rekryterande chef samt HR-konsulter hos Polismyndigheten. Har du frågor kring integritet, kontakta Polismyndigheten för ytterligare information. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Varmt välkommen med din ansökan!

POLISMYNDIGETEN

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 

 

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen