Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polismyndigheten söker planerare till Lokalpolisområde (LPO) Uppsala /Knivsta

Organisation

Polisregion Mitt

Län

Uppsala län

Utlyst

11 september 2018

Ansök senast

25 september 2018

Referensnummer

C21774/2018

Arbetsplatsbeskrivning

 Polismyndigheten söker planerare (personalplanerare) till Lokalpolisområde (LPO) Uppsala/Knivsta. 


Polismyndigheten, region Mitt har ca 2000 anställda. Regionen består av tre polisområden, uppdelat 8 st Lokalpolisområden. Lokalpolisområde Uppsala/Knivsta tillhör Polisområde Uppsala och består av 19 grupper fördelade på BF/IGV (brottsförebyggande och ingripande verksamhet), Utredning och Stöd/Service.


Som planerare hos lokalpolisområdet Uppsala/Knivsta är du en viktig del av verksamheten, med servicekänsla och struktur hjälper du organisationen att uppnå sin funktion i samhället.

Arbetsbeskrivning

Som planerare arbetar du i huvudsak med operativ arbetstidsplanering och planering av personalresurser mot fastställda verksamhetsbehov, med fokus på ett effektivt resursanvändande inom LPO Uppsala Knivsta. Det innebär att du utgör ett stöd för våra gruppchefer och medarbetare. Du samverkar i resursplaneringsfrågor, i stor utsträckning, med Polisområdet (PO). 


Huvudsakliga arbetsuppgiften är säkerställa och ombesörja att LPO Uppsala/Knivsta, direkt, och PO Uppsala, indirekt, är bemannat utifrån givna direktiv. Via ett nära samarbete med LPO:s operativa funktioner som gruppchefer, yttre befäl, koordinator och underrättelsesamordnare kommer du att arbeta med exempelvis personalplanering, uttag till utbildningar och LPO:s semesterplanering. Utöver det kommer du att ingå i en stabsfunktion vid särskild händelse. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

• Avslutad och godkänd gymnasieutbildning 

• Erfarenhet av arbete inom service och administration, minst 1 år 

• Goda språkkunskaper i svenska, både i tal och i skrift 

• Vana vid att använda dator som arbetsredskap i ditt dagliga arbete samt god vana av att arbeta i Microsoft Office 


Meriterande

• Kännedom om operativ polisverksamhet 

• Erfarenhet av administrativa systemen COPS eller Palasso.

• Erfarenhet av arbete med personalplanering eller resursförsörjning.

• Erfarenhet av arbete inom statlig myndighet 

• Erfarenhet av stabsarbete inom offentligsektorPersonliga egenskaper

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du ska kunna prioritera, fatta beslut och lösa uppkomna problem självständigt och i grupp. Då du kommer att ha direktkontakt med våra gruppchefer och medarbetare ser vi att du har förmågan att:


• Vara serviceinriktad

• Arbeta mot flera kontaktytor

• Arbetar strukturerat och metodisk

• Arbeta självständigt 

• Förmåga att tempoväxla

 

Kontaktpersoner

Jonas Eronen, Rekryterande chef, 010-56 76847
Daniel Wolf, HR Konsult, 072-2262076

Fackliga företrädare

ST inom Polisen, Therese Croner 010- 56 764 44
 
Representanter för SACO, Polisförbundet och SEKO Polisen nås genom Polisens växel 114 14

 

 
 
 

Övrig information

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt. Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du kontaktar ansvarig HR-konsult Daniel Wolf, 072-226 20 76.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen