Ekonomiavdelningen söker E-handelshandläggare till inköpsenheten

Till gruppen E-handel och materielförsörjning söker vi nu en E-handelshandläggare som är noggrann, strukturerad och lösningsinriktad.

Organisation

Ekonomiavdelningen

Län

Stockholms län

Utlyst

03 december 2019

Ansök senast

23 december 2019

Referensnummer

C33587/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Ekonomiavdelningen ansvarar för Polismyndighetens finansiella styrning, verksamhetsstyrning, miljöledning, lokalförsörjning, service och inköpsverksamhet.

Inköpsenheten har det samlade ansvaret för anskaffningar och leverantörs- och avtalsuppföljning inom polismyndighetens förutom för IT-området. Enheten har även i uppdrag att utveckla och effektivisera inköpsverksamheten inom polismyndigheten i stort och har påbörjat ett kategoristyrt arbetsätt. Enheten är under stark förändring där nya arbetsformer och processer är under utveckling.

Tjänsten har en placering i gruppen E-handel och materielförsörjning. Gruppen består i dagsläget av tio medarbetare. Uppgifterna är tudelade. Dels har gruppen ansvar för driften av Polismyndighetens materiellager, i huvudsak bestående av polisär utrustning, och dels driver gruppen hela myndighetens utveckling och arbete med e-handel.

Arbetsbeskrivning

Ansvara för hantering/administration av kataloger och sortiment i Polismyndighetens e-handelslösning Unit4 Business World. Arbetet innebär i huvudsak att möjliggöra att produkter finns tillgängliga och beställningsbara i systemet. Andra arbetsuppgifter är informationsspridning, kataloghantering, avtalsbevakning, leverantörskontakter och e-handelsrelaterad uppföljning och styrning. Som E-handelshandläggare arbetar du såväl självständigt som i grupp och även i projektform.

I gruppen ingår ett ansvar för att utveckla elektronisk handel, säkerställa effektiva, enkla och korrekta beställningsprocesser samt att ge kvalificerat stöd för beställare för att underlätta för verksamheten att göra beställningar och öka användningen av elektronisk handel inom Polismyndigheten. Gruppens medarbetare finns på flera orter i Sverige och vi kommunicerar bland annat via telefon- och videomöten.

Inrikesresor förekommer inom ramen för tjänstens genomförande.

Kvalifikationer

• Avslutad gymnasieutbildning, inom ekonomi/administration/teknik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant
• Arbetslivserfarenhet av ekonomi/administration/handel eller angränsande yrke
• Minst ett års utbildning i, eller arbete med UBW, eller annat affärssystem
• God vana av arbete med Officepaketet, företrädesvis i Excel
• Erfarenhet av att arbeta med belopp och kvantiteter
• Mycket god svenska i tal och skrift
• God engelska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även är:

• Erfarenhet av kravställning mellan användare och systemsupport
• Arbete med prissättning, sortiment och artikelhantering
• Utbildning inom prissättning, sortiment och artikelhantering
• Erfarenhet av distansarbete
• Erfarenhet av arbete i projektform
• Erfarenhet av självständigt beslutsfattande

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen har du hög servicekänsla, ett positivt bemötande och god samarbetsförmåga. Som person är du även noggrann och kan arbeta strukturerat och självständigt efter givna direktiv, även under periodvisa arbetstoppar.
Du är lösningsinriktad och delar gärna med dig av dina idéer. Du har lätt för att kommunicera, både skriftligt och muntligt, och välkomnar andras idéer och åsikter. Du är bekväm i att arbeta på distans, då mycket kommunikation sker via video/telefon.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet för att personen skall passa in i befintlig arbetsgrupp.

Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef:
Marianne Hildeby, 010-563 32 48, marianne.hildeby@polisen.se

Undrar du något om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult:
Martin 073-050 20 77

Fackliga företrädare

Fredrik Bergh, SACO, tfn 010-563 91 37
Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-563 87 10
Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010-56 770 92
Karna Tillheden, SEKO, tfn 010-561 66 27

Övrig information

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning tom 2020-12-31, med möjlighet till förlängning
Arbetsort:
Nationell placeringsmöjlighet, företrädesvis i Stockholm
Arbetstid: 40h veckoplanerad flextid 0600-22.00
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Funktion: Handläggare

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 23/12, 2019.


I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med Ref.nr C33587/2019, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult: martin.klinkert@polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen