Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Planerare till Polisområde Syd, Södertälje

Polismyndigheten söker planerare (personalplanerare) till lokalpolisområde Södertälje, i polisområde Stockholm Syd.

Organisation

Polisregion Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

11 februari 2019

Ansök senast

02 mars 2019

Referensnummer

C25034/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten söker planerare (personalplanerare) till lokalpolisområde Södertälje, i polisområde Stockholm Syd. 

Polisområdet Stockholm Syd är Sveriges största polisområde. Området är uppdelat i åtta lokalpolisområden och sektioner för brott i nära relationer, grova brott/spaning, underrättelse, operativt stöd, samt jour för samord-ning/utredning. I polisområdet bor och arbetar närmare en miljon invånare. Området spänner från storstad till mindre kommuner med småstadskaraktär, från landsbygd och skärgård till publika arenor och knutpunkter för alla trafikslag. 

Stockholm Syd ingår i Polisens region Stockholm, som har ca 7 000 anställda. Regionen består av fyra polisområden inklusive Gotland, regionala enheter samt ett regionkansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Arbetsbeskrivning

Som planerare arbetar du i huvudsak med operativ arbetstidsplanering och planering av personalresurser mot fastställda verksamhetsbehov, med fokus på ett effektivt resursanvändande inom lokalpolisområdet. Du kommer hantera periodplanering och veckoplanerad arbetstid i polisens system för personalplanering. Detta innebär att lösa vakanser från dag till dag men även bemanning av kommenderingar och utbildningar. Arbetet innebär tät kontakt med våra medarbetare/ gruppchefer i den yttre verksamheten men även med operativa koordinatorer och andra delar av vår organisation, så kommunikation och samarbetsförmåga är viktigt.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Kvalifikationer

• Gymnasium med godkänd examen 
• Mycket god förmåga uttrycka sig i tal och skrift på svenska 
• God vana vid att använda dator som arbetsredskap i ditt dagliga arbete 
• God vana av att arbeta i Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, Powerpoint) 

Meriterande: 
• Mer än ett års erfarenhet av arbetsuppgifter som i huvudsak består i planering/bemanning/samordning i en komplex verksamhet 
• Erfarenhet av arbete i Polismyndigheten, gärna i en planerande/samordnande roll. 

Personliga egenskaper: 
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Arbetsuppgifterna ställer krav på: 
• mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med många kontaktytor 
• förmågan att arbeta självständigt 
• kunna fatta beslut och lösa uppkomna problem 
• förmåga att hantera komplexa arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt 
• serviceförmåga och flexibilitet 
• att du kan prioritera och klarar av att tempoväxla.

Kontaktpersoner

Christina Mårtenssontf. gruppchef för Stöd/Service 1 vid Lpo Södertälje christina.martensson@polisen.se

Fackliga företrädare

Azra Nikocevicv. Ordf ST inom Polisen Stockholm070-2134255

Nils KarlssonOrdförande, Saco-S070-982 89 86

Polisförbundet i Stockholm11414 forbundsomrade-kamraterna.ofrp@polisen.se

Seko11414 seko-polisen.stockholm@polisen.se

Övrig information

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. 

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt. Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter 

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du kontaktar ansvarig rekryterare Lilian Westin på 072-242 62 27. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen