Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Semestervikarier till Polisområde Dalarna

Semestervikarier till Polisområde Dalarna

Organisation

Polisregion Bergslagen

Län

Dalarnas län

Utlyst

11 februari 2019

Ansök senast

25 februari 2019

Referensnummer

C24845/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är indelad i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli.

Region Bergslagen omfattar Dalarnas, Värmlands och Örebro län med Örebro som huvudort, i regionen arbetar ca 1900 medarbetare. Vi värnar om god personalpolitik och arbetsmiljö vilket utgör viktiga grunder för vår polisverksamhet. Effektivitet, engagemang och tillgänglighet är den värdegrund vi utgår ifrån i allt arbete, liksom strävan efter mångfald och likabehandling inom alla områden.

Polisområde Dalarna söker nu semestervikarier som vill sommarjobba i någon av polisområdets receptioner samt utredningsexpedition. Receptioner finns i Avesta, Borlänge, Ludvika, Falun och Mora.

Kvalifikationer

Vi söker dig med godkänd gymnasieutbildning med högskolebehörighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av receptionsarbete eller annat likvärdigt arbete av relevans för tjänsten. Du ska ha god datavana samt ha en god
kommunikationsförmåga där du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Ett krav är att du utöver svenska behärskar det engelska språket, främst i tal och förståelse.

Meriterande är om du har språkkunskaper utöver svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten där vi bland annat värdesätter att du är prestigelös, representativ, serviceinriktad och flexibel. Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer till allmänheten och medarbetare och du trivs med att jobba självständigt liksom att samarbeta med andra. Periodvis är det högt tryck i receptionen, det är därför av stor vikt att du är stresstålig och har god förmåga att hantera arbetstoppar med en fortsatt hög servicenivå.

När det gäller utskrift av förhör är det även viktigt att du klarar av att hantera det känslomässigt. Tjänsterna ställer krav på svenskt medborgarskap. B-körkort ses som meriterande. Är du polisstuderande så ser vi det som extra meriterande.

Anställningen som receptionist kommer att börja med en utbildning. Tillträde enligt överenskommelse under maj/juni.

Erfarenhet krävs.

Kontaktpersoner

Jonas Holve
Gruppchef Stöd/Service LPO Mora
010-5671730

Armin Paratusic
Gruppchef Stöd/Service LPO
Falun/Avesta
010-5672518

Sanna Riihelä
Gruppchef Stöd/Service LPO
Borlänge/Ludvika
010-5672697

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen