Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Semestervikarier till Polisområde Värmland

Semestervikarier till Polisområde Värmland

Organisation

Polisregion Bergslagen

Län

Värmlands län

Utlyst

07 februari 2019

Ansök senast

19 februari 2019

Referensnummer

C24676/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är indelad i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli.
Region Bergslagen omfattar Dalarnas, Värmlands och Örebro län med Örebro som huvudort, i regionen arbetar ca 1900 medarbetare. Vi värnar om god personalpolitik och arbetsmiljö vilket utgör viktiga grunder för vår polisverksamhet. Effektivitet, engagemang och tillgänglighet är den värdegrund vi utgår ifrån i allt arbete, liksom strävan efter mångfald och likabehandling inom alla områden.
Polisområde Värmland söker nu semestervikarier som vill sommarjobba i någon av polisområdets receptioner. Receptioner finns bl a i Karlstad, Arvika, Säffle, Torsby, Kristinehamn och Filipstad.

Arbetsbeskrivning

Arbetet i receptionen innebär att bereda och handlägga Polismyndighetsärenden. Som receptionist utfärdar du resehandlingar/pass, registrerar hittegods och hanterar inbetalningar via kassa. Du är ansiktet utåt för myndigheten och servar allmänheten i olika frågor samt hjälper besökande tillrätta. Övriga arbetsuppgifter kan vara att ta emot tillståndsansökningar, besvara frågor via telefon och e-post, samt vanligt förekommande arbete i en reception.

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen