Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Stationsvakt till lokalpolisområde Katrineholm

Som stationsvakt arbetar du nära och tillsammans med övrig personal i polishuset och är delaktig i den yttre personalens arbetsuppgifter. Nu söker vi en stationsvakt till Katrineholm på ett vikariat till och med 2020-04-30

Organisation

Polisregion Öst

Län

Södermanlands län

Utlyst

11 februari 2019

Ansök senast

25 februari 2019

Referensnummer

C25150/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten består av cirka 30 000 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping.

Polisområde Södermanland är i sin tur indelad i tre lokalpolisområden; Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping, en utredningssektion samt ett kansli.

Lokalpolisområde Katrineholm består av tre kommuner; Katrineholm, Vingåker och Flen. På lokalpolisområdet finns medarbetare för stöd/service, utrednings- och brottsförebyggande-/ingripandeverksamhet samt kommunpoliser

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna som stationsvakt ingår bland annat anmälningsupptagning via telefon och besök i receptionen, kundmottagning i övrigt och larmmottagning. Det ingår även att vara arrestantverksamheten behjälplig vid hantering av frihetsberövade. Som stationsvakt arbetar du nära och tillsammans med övrig personal i polishuset och är delaktig i den yttre personalens arbetsuppgifter bland annat gällande avrapportering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• Har gymnasieexamen eller motsvarande
• Behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift
• Behärskar engelska väl i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Utbildning i Rar och Durtvå
• Erfarenhet av arbete med människor på olika sätt eller servicearbete med kundkontakt
• Ytterligare språkkunskaper

Personliga egenskaper
Du besitter en hög servicekänsla och har förmåga att skapa goda relationer med både allmänhet och arbetskamrater. Du har hög moral samt förmåga att vara tydlig och sätta gränser. Du är flexibel och kan prestigelöst ta olika typer av uppgifter. Du har en god prioriteringsförmåga, kan hantera stress och behåller ett strukturerat arbetssätt även vid arbetstoppar. Du är ansvarsfull, stabil och har en hög känsla för rättssäkerhet.

Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.

Erfarenhet krävs.

 

Kontaktpersoner

Katarina Andersson Gruppchef 010-566 93 30 katarina-x.andersson@polisen.se

Mina Franklin HR-konsult 010-56 75 205 mina.franklin@polisen.se

Fackliga företrädare

ST AnnBritt Jansson 114 14, Polisförbundet Andreas Hagung 114 14, Saco 11414, Seko Polisen Jan Tuvesson 0761-349310

Övrig information

Anställningsform: Allmän visstidsanställning, vikariat t.o.m. 2020-04-30
Arbetsort: Katrineholm
Arbetstid: Periodplanerad skiftestjänstgöring vardagar, kvällar, nätter och helger.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Ansökan:

Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Har du skyddad identitet eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut; Registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig HR-konsult.

Välkommen med din ansökan senast 25 februari 2019

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen