Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

OPEX söker utredningsadministratör i jourmiljö PO Stockholm nord, Rgn Stockholm

Organisation

Polisregion Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

28 juni 2019

Ansök senast

28 juli 2019

Referensnummer

C29655/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du arbeta vid en arbetsplats som erbjuder dig samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där du genom att påverka och bidra till polisens uppdrag verkligen kan göra skillnad?

Som anställd inom Polismyndigheten kommer du bli en del av en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom Polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för Polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende.

Vill du vara en del av en engagerad och innovativ grupp medarbetare som stödjer ingripandeverksamheten, jourutredare och jourförundersökningsledare med administration? Då kan det här vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

Vi i gruppen OPEX arbetar för att ge utredningsstöd i direkt anslutning till att patrullerna kommer in för avrapportering och vi bistår därefter i det utredningsarbete som tar vid i jourmiljön. Vårt arbete syftar till att genom operativt administrativt stöd frigöra tid för yttre och inre brottsbekämpning. Gruppen är en del av Operativ stödsektion som ger utredningsadministrativt stöd inom förundersökningens olika delar. Exempel på arbetsuppgifter är inre spaning, beställning av tekniska undersökningar, förhör, fotografering, spårhantering, anmälningsupptagning, hantering av beslag och dokumentation.

Vi är en medarbetardriven arbetsplats som dagligen utvecklar och samskapar verksamhet tillsammans. Reflektion, avvikelsehantering och strukturerat förbättringsarbete är en del av de dagliga arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Kvalifikationer:

Vi söker och behöver dig som har gått ut gymnasiet eller förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt och har ett par års dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med service och administration. För arbetet krävs det att du har goda datorkunskaper och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Körkort är ett krav.

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av att bemöta människor i utsatta situationer.
  • Har erfarenhet av att ge personlig service, t.ex. via kundmöte, reception eller i annan rådgivande funktion.
  • Har tidigare erfarenheter av att ha deltagit i strukturerade förändrings- och utvecklingsarbeten.
  • Har erfarenhet av att ha arbetat i team.
  • Har språkkunskaper utöver de nordiska språken.

Personliga egenskaper:

I detta uppdrag är det viktigt att du tycker om, och har en väl utvecklad förmåga, att ge service då rollen kräver att du proaktivt söker teamarbete både med oss i OPEX och med de medarbetare och grupper som vi stödjer. Social, ödmjuk och utåtriktad är egenskaper som är värdefulla. Du behöver också känna dig bekväm med självständigt arbete i enskilda uppdrag.

Uppdraget är varierande, till både arbetsuppgifter och tempo, varför egenskaper som flexibilitet och förmåga att prioritera är viktiga. Du är noggrann och har lätt för att byta fokus och hjälpa till där det behövs.

På OPEX lägger vi fokus på det medarbetardrivna arbetet och för det behövs både vilja och förmåga att bidra till en reflekterande miljö. En miljö som stimulerar till lärande av både individ och verksamhet. För att trivas i rollen krävs det således att du är en nyfiken och kreativ person som är en del av ett löpande utvecklingsarbete.

Som statstjänsteman behöver du vara grundad i värderingar såsom demokrati, legalitet och mänskliga rättigheter och ha en tydlig etisk kompass.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Vi strävar efter mångfald och en jämn könsfördelning.

Kontaktpersoner

Mer information om funktionen lämnas av: Gruppchef OPEX Mimmi Elving 0722 30 43 69, Mimmi.elving@polisen.se.

Medarbetare i OPEX Hanna Pavlu Lewin 0722 16 92 30.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta:
Rekryterare Johanna Jarbo, johanna.jarbo@polisen.se.

Fackliga företrädare

Facklig företrädare:
• ST inom Polisen: Nås via växeln 114 14.
• Seko Polisen: Fiasel Jafri, 0706 49 64 90.
• Polisförbundet: Siv Stendahl 0739 40 42 31.
• Saco-S: Nås via växeln 114 14.

Övrig information

Anställning

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Anställning: Administratör med funktion Administratör utredning.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Solna, Stockholm.
Lön: Polisen tillämpar individuell lönesättning, med riktvärde 22.000 kr/ månad.
Arbetstid: Periodplanerad arbetstid vilket innebär att man planerar arbetstiden på en åttaveckorslista där vi arbetar dag, kväll, natt och veckoslut. Arbetstiderna riktas mot de tider som behovet av stödåtgärder i jourmiljö är som störst varför arbetet innebär oregelbundna arbetstider. Det är viktigt att du tänker igenom din privata situation så att den tillåter obekväm arbetstid. 

Vi erbjuder dig utöver en meningsfull arbetsplats även friskvårdsbidrag och möjlighet att träna under arbetstid.

Säkerhetsklassning

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kan komma att genomföras före anställning. 

Ansökan

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering/

Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig Johanna Jarbo, johanna.jarbo@polisen.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen