Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polismyndigheten söker passhandläggare/receptionist till LPO Eskilstuna

Polismyndigheten söker nu vikarierande passhandläggare/receptionist med placering i Eskilstuna/Strängnäs

Organisation

Polisregion Öst

Län

Södermanlands län

Utlyst

14 juni 2019

Ansök senast

20 juni 2019

Referensnummer

C29276/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten består av drygt 29 500 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Polisregion Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping. Polisområde Södermanland är i sin tur indelat i tre lokalpolisområden, Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping. 

Nu söker vi passhandläggare/receptionist till lokalpolisområde Eskilstuna.

Arbetsbeskrivning

I receptionen sker arbetet i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Din huvuduppgift kommer vara att handlägga passansökningar och ansökningar om nationellt ID-kort. Du kommer även att besvara inkommande telefonsamtal och vid behov vara behjälplig med andra arbetsuppgifter kopplade till vår receptionsverksamhet. I arbetet kan även handläggning av övriga ärenden ingå, exempelvis hittegods. 

Placeringssort är Eskilstuna men tjänstgöring kan bli aktuellt i både Eskilstuna och Strängnäs eftersom lokalpolisområdet har receptioner på båda orterna. 

Det är viktigt att du kan arbeta under receptionens öppettider vilka även inkluderar kvällar. Viss hantering av vapen och explosiva varor kan komma att ingå i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: 

Godkänd gymnasieutbildning samt några års arbetslivserfarenhet. 

Erfarenhet av service med direkt kundkontakt. (ej endast via telefon) 

Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och i skrift. 

Mycket goda kunskaper i engelska i tal. 

Körkortsbehörighet B 


Det är meriterande om du har: 

Gällande behörighet som handläggare i datasystemet RES och Extenda. 


Personliga egenskaper 

Vi söker dig som har en utpräglad känsla för service. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl besökare som arbetskamrater. Du besitter en god prioriteringsförmåga, är stresstålig och kan fokusera på uppgiften och kunden, trots att trycket stundtals kan vara högt. Utöver det ska du vara ansvarsfull, ha en human människosyn och ha en hög känsla för rättssäkerhet. Mycket stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten. 

Vi söker dig som: 
Har en utpräglad känsla för service och är trygg i den rollen. 
Har förmåga att skapa goda relationer med såväl besökare som arbetskamrater 
Har ett flexibelt förhållningssätt till arbetsuppgifter. 
Är stresstålig och kan fokusera på uppgiften, trots att trycket stundtals kan vara högt. 
Är ansvarsfull, har en human människosyn och ha en hög känsla för rättssäkerhet. 
Har förmåga att arbeta både noggrant och effektivt. 

Vi kommer lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet och känsla för service. 

Erfarenhet krävs.

Kontaktpersoner

Linn Westlin, Gruppchef, 010-566 98 88

Fackliga företrädare

Jan Tuvesson, Seko, 076-134 93 10

Saco, nås via 114 14

ST, nås via 114 14

Polisförbundet, nås via 114 14

Övrig information

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Arbetstid:   Schema

Ansök senast 2019-06-20 

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. 


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap. 


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt. Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter 


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan via papperspost till Polismyndigheten. 


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 


Varmt välkommen med din ansökan! 

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen