Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Vi söker administratörer till Utredningsjouren i Kalmar och Växjö

Polismyndigheten söker administratörer till Utredningsjouren till placeringsorterna Kalmar och Växjö.

Organisation

Polisregion Syd

Län

Blekinge län, Kalmar län, Kronobergs län

Utlyst

10 juni 2019

Ansök senast

20 juni 2019

Referensnummer

C29123/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Polisområde Kalmar Kronoberg söker nu administratörer till Utredningsjouren i Kalmar och Växjö. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Polismyndigheten, region Syd har cirka 4 700 anställda. Regionen består av fem polisområden, tre regionala enheter samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Polisområde Kalmar Kronoberg är region Syds geografiskt och befolkningsmässigt största polisområde med cirka 444 000 invånare uppdelat på 20 kommuner. Området har fem lokalpolisområden, Kalmar, Nybro, Västervik, Växjö och Ljungby. I lokal-polisområde Växjö ingår Växjö och Alvesta kommuner.

Arbetsbeskrivning

I funktionen som administratör vid Utredningsjouren biträder du förundersökningsledaren med förekommande administrativa uppgifter som ta emot telefonsamtal, registerslagning i polisens register, hantering av vissa larmsystem, utredningsadministration, viss utredningsverksamhet och personaladministration m m.

Det är av stor vikt att du kan arbeta oregelbundna arbetstider. Arbetstiderna innefattar dagtid-, kvällstid-, och nattjänstgöring såväl vardag som helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• God gymnasieexamen eller annan motsvarande utbildning, som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket
• God datavana

Meriterande är:
• Tidigare erfarenhet av administrativt arbete
• Språkkunskaper utöver engelska.

Personliga egenskaper
Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är noggrann, flexibel, stresstålig och ansvarsfull samt har en god samarbetsförmåga. Vidare att du är rättsmedveten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

Kontaktpersoner

Information om uppdraget lämnas av:
Percy Nilsson, gruppchef Kalmar, 010-5623305, 073-0866357
Fredrik Johnsson, tf gruppchef Växjö, 010-5623378, 070-5447223.

För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta HR-konsult Anne-Lie Holgersson, 010-56 20127, annelie.holgersson@polisen.se.

Fackliga företrädare

Polisforbundet.regionsyd-rekrytering@polisen.se, nås via polisens växel, ST region syd, Angelica Hultgren, 010-56 22293, st.region-syd@polisen.se, nås via polisens växel 114 14. SACO-S region Syd, sacos. regionsyd@ polisen.se, Kjell Frisdahl, 070-356 48 71, Seko Polisen Monica Veberg, 070-549 11 35, monica.veberg@ polisen.se.

Övrig information

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t o m 2019-12-31.
Arbetsort:  Kalmar och Växjö
Arbetstid: 3-skift
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Funktion: Administratör

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den den 20 juni 2019.  I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Av ansökan ska framgå om du söker placeringsort Kalmar eller Växjö.

Har du skyddad identitet kontakta berörd HR-konsult Anne-Lie Holgersson, annelie.holgersson@polisen.se, 010-56 20127.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen