Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Administratör till pass/reception i Hallsberg

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en administratör till vår reception i Hallsberg.

Organisation

Polisregion Bergslagen

Län

Örebro län

Utlyst

14 maj 2019

Ansök senast

30 maj 2019

Referensnummer

C28320/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. 

Region Bergslagen omfattar Dalarnas- Värmlands och Örebro län med Örebro som huvudort, i regionen arbetar ca 1700 medarbetare. Polisområde Örebro täcker Örebro län, 12 kommuner med drygt 285 000 invånare, vi har ca 700 
medarbetare i polisområdet. 
Polisområdet består av 4 st lokalpolisområden, Hallsberg, Lindesberg, Karlskoga och Örebro. 

Nu söker vi receptionist som bland annat kommer arbeta med handläggning av pass och id-kort till lokalpolisområde Hallsberg. 

Har du erfarenhet av att möta människor och arbeta serviceinriktat? Vill du ha en viktig samhällsfunktion där du är polisens ansikte utåt genom att arbeta i vår reception i Hallsberg? Då vill vi att du söker till oss.

Arbetsbeskrivning

Som administratör vid LPO Hallsberg kommer du bland annat att arbeta med: 
• Receptionstjänstgöring 
• Passhantering 
• Hittegodshantering 
• Anmälningsupptagning 
• Delgivning 
• Diarieföring 
• Beslagshantering 
• Utredningsadministration 
• Viss personaladministration och ekonomihantering 

Kvalifikationer

• Du har minst gymnasieutbildning. 
• Du har minst 1 års erfarenhet inom administration. 
• Du har god datavana. 
• Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. 
• Utöver svenska behärskar du engelska, främst i tal och förståelse. 
• Du har körkortsbehörighet B. 

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även: 
• Har arbetat i system som Agresso, Palasso och de polisiära systemen RES, hittegodssystemet, DurTvå, PÄr och COPS. 
• Har arbetat i en reception tidigare. 

Vi lägger mycket stor vikt vid den personliga lämpligheten där vi bland annat värdesätter att du är prestigelös, representativ, serviceinriktad, initiativrik och flexibel liksom har en hög känsla för rättssäkerhet. Du bör ha bra förmåga att skapa goda relationer med allmänheten och medarbetare och trivas både med att arbeta självständigt som att samarbeta med andra. Periodvis är det högt tryck och därför av stor vikt att du är stresstålig och har god förmåga att hantera arbetstoppar med en fortsatt hög servicenivå. 

Din personlighet ska stämma överens med vår värdegrund: engagerad, effektiv och tillgänglig. Som företrädare för Polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för Polisen genom att agera för likabehandling. Det är 
en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för Polisens legitimitet i samhället. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. 

Kontaktpersoner

Gruppchef Lars Hjärtsjö, lars.hjartsjo@polisen.se

 

 

Fackliga företrädare

Polisförbundet, SACO, SEKO och ST nås via polisens växel 114 14

Övrig information

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. 

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt. Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter 

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan via papperspost till Polismyndigheten. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen