Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Medarbetare till uniformsförrådet Polisområde Nord, Region Stockholm

Organisation

Polisregion Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

17 maj 2019

Ansök senast

29 maj 2019

Referensnummer

C27913/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten, region Stockholm har ca 7 000 anställda. Regionen består av fyra polisområden City, Syd, Nord och Gotland, regionala enheter samt ett regionkansli som lyder direkt under regionpolischefen. 


Polisområde Stockholm Nord omfattar geografiskt Stockholms läns norra delar från Norrtälje i norr till Solna i söder. Polisområdet består av åtta lokalpolisområden: Järfälla, Norrtälje, Kista, Sollentuna, Solna, Täby, Vällingby och Arlanda. 


Intern service i Sollentuna ser till att det praktiska på stationen fungerar som exempel post, vaktmästeri, uniformer, underhåll av fordon och visst datastöd. 


Vi söker nu en ny medarbetare till uniformsförrådet till intern service i Sollentuna.

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer främst bestå av beställning och påfyllnad av utlämning samt byten av uniformer och skyddsutrustning. 


I rollen har du många kundkontakter såväl inom som utom polisområdet. Du arbetar självständigt vilket förutsätter att du kan ta egna initiativ och fatta beslut. Arbetet innebär varierande uppgifter, är fysiskt rörligt och kan innebära tunga lyft. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: 
Kvalifikationer 
• B-körkort 
• Avslutad och godkänd gymnasieutbildning 
• Van att använda MS Office-paketet 
• God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift 


Meriterande om du har: 
Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även: 
• Dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter 
• Erfarenhet av arbete inom offentlig sektor 


Personliga egenskaper: 
Vi söker dig som har en stor servicekänsla och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du är flexibel då det kan dyka upp andra serviceuppdrag som behöver åtgärdas. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. 

 

Kontaktpersoner

Mika Eskelinen
Rekryterande chef, 072-517 05 40, mika.eskelinen@polisen.se

Hanady Hussein
HR-konsult, 073-0723954, hanady.hussein@polisen.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Saco-S, ST, SEKO och Polisförbundet nås via polisens växel 114 14

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader 
Arbetsort: Sollentuna 
Arbetstid: Flextid 
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Funktion: Serviceman, Region Stockholm, PO NORD, Intern Service 1 


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning 


Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den xx 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. 


Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult. 


Varmt välkommen med din ansökan!
 

 

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen