Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Ekonomihandläggare till Polisens administrativa center (PAC)

Organisation

Ekonomiavdelningen

Län

Stockholms län

Utlyst

11 mars 2019

Ansök senast

25 mars 2019

Referensnummer

C26017/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten söker en Ekonomihandläggare till enheten Polisens administrativa center, PAC med placering på Kungsholmen i Stockholm.

Ekonomiavdelningen ansvarar för Polismyndighetens ekonomi- och verksamhetsstyrning, lokalförsörjning, service, miljöledning samt inköp och upphandlingar av varor och tjänster. Enheten PAC ligger under ekonomiavdelningen och har sin huvudplacering i Linköping. PAC består av fyra grupper; kundreskontran, leverantörsreskontran, redovisning och fakturasamordningen. Du kommer att arbeta inom fakturasamordningen och vi är idag ett glatt och trevligt gäng som har nära till skratt. Vi består av sju handläggare och vi sitter i fina lokaler nära Rådhusets tunnelbana.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter har fokus på att samordna fakturor och du ansvarar för leverantörsfakturahantering och kontering av dessa samt korrigering av moms där så krävs. Det är du i den här rollen som skapar redovisningskvalitet avseende leverantörsfakturor. Konteringen fokuserar främst på extern redovisning men inkluderar även intern redovisning. Du ansvarar för att leverantörsfakturor hanteras effektivt och arbetar proaktivt tillsammans med verksamheten, så att fakturor betalas i tid enligt avtalade betalningsvillkor. Du arbetar framförallt i affärssystemet Agresso.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• Gymnasieutbildning med inriktning ekonomi eller motsvarande utbildning/erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga
• Erfarenhet av administrativt arbete inom ekonomi
• Erfarenhet av arbete i ekonomisystem
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
• God vana av att arbeta i Microsoft Office

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av statlig redovisning
• Erfarenhet av arbete i ekonomisystemet Agresso

Personliga egenskaper
Vi söker dig som tycker om att kommunicera och du samarbetar gärna med andra och skapar en god arbetsmiljö. Du trivs med att ha ett gott kundbemötande samt är effektiv och noggrann i ditt arbete.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Jenny Broberg,
Rekryterande chef
tel: 010- 56 39 491

Fackliga företrädare

Anna Owens, SACO, tfn 076-7674470; Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-563 87 10; Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010-56 770 92; Karna Tillheden, SEKO, tfn 010-561 66 27

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Arbetsort: Stockholm 
Arbetstid: Flextid 
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Anställningen kräver svenskt medborgarskap. 

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer genomföras före anställningen. 

Ansökan: 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. 

Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult marie-s.nilsson@polisen.se. 

Polismyndigheten 
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. 

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. 

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se 

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen