Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Planerare till regionkansliet, Region Väst, Göteborg

Organisation

Polisregion Väst

Län

Västra Götalands län

Utlyst

12 mars 2019

Ansök senast

02 april 2019

Referensnummer

C26074/2019

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som planerare i gruppen Operativ verksamhetsstyrning 2 vid regionkansliet. Gruppen består av 14 planerare och en gruppchef som tillsam-mans utgör ett direkt stöd för planeringen av de regionala enheterna/sektionerna som omfattar ca 1800 anställda.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som planerare ingår bland annat att;

• planera för att få ihop minimistyrka och grundbemanning,
• ta ut medarbetare för övertidstjänstgöring och förskjuta personal,
• tillstyrka ledighet utifrån personaltillgång,
• bemanna personal vid akuta eller i förväg kända insatser,
• sammanställa semesterplan,
• bemanna personal på utbildning och ta fram speciallistor,
• hantera sjukintyg,
• granska lönepåverkande händelser i Palasso.

Kvalifikationer

Krav

• erfarenhet av personalplanering,
• arbetslivserfarenhet av att ha jobbat omfattande i Office-paketet, främst Excel,
• mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Meriterande

• akademisk examen med arbetsrättslig inriktning,
• organisationskunskap och verksamhetserfarenhet från arbete inom Polis-myndigheten,
• erfarenhet av arbete med de regelverk som omfattar tjänstgöringstider och olika ledigheter så som arbetstidsavtalet (ASA), semesterlagen, föräldraledighetslagen etc,
• kunskaper/erfarenheter i Polisens personaladministrativa system, COPS och Palasso.

Kontaktpersoner

Information om uppdraget lämnas av Mikael Fridbrandt, gruppchef Operativ verksamhetsstyrning 2, nås via polisens växel 114 14.

Information om rekryteringsprocessen lämnas av Lena Köhlin, ansvarig HR-konsult, på tel 073-074 02 35.

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för SEKO Polisen, ST inom Polisen, Polisförbundet region Väst och SACO-S nås via polisens växel 114 14.

Övrig information

Anställningsform
Tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning, (om du inte redan är an-ställd inom polismyndigheten).

Arbetstid
Dagtid med flex

Placering
Regionkansliet Väst, Göteborg

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet.

Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Hur du ansöker
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten som planerare hos oss. Senast den 2 april vill vi ha din ansökan. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering/

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedö-mer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig HR-konsult.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknads-föring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Polismyndigheten
Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen