Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polismyndigheten söker administratörer till Arrestgruppen i Kristianstad

Polismyndigheten söker administratörer till Arrestgruppen i Kristianstad.

Organisation

Polisregion Syd

Län

Skåne län

Utlyst

12 mars 2019

Ansök senast

26 mars 2019

Referensnummer

C25987/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Polisområde Blekinge Nordöstra Skåne består av ett områdeskansli, Utredningssektion, Utredningsjourssektion, samt lokalpolisområdena Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona och Kristianstad. 

Vi söker nu ett antal administratörer till Arrestgruppen i Kristianstad. Anställningarna avser tillsvidareanställningar.

Arbetsbeskrivning

Som administratör i Arrestgruppen består arbetsuppgifterna i huvudsak av: 
• att vara inre befälet behjälplig med registrering av ärenden, upprättande av dygnslistor 
• mottagning, bevakning och tillsyn av i arrestavdelningen intagna personer 
• behjälplig vid olika med olika transporter, avvisitering, daktning (fingeravtryck), dokumentation 
• anmälningsupptagning 
• registerslagning i Polisens register 
• hantering av interna felanmälningar 
• kontroll och övervakning av teknisk utrustning (bl a övervakningskameror, porttelefoni och interna larm) 

I arbetsuppgifterna kommer även att ingå att hålla enklare målsägande- eller vittnesförhör och att bistå polisområdet med övriga administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: 
• Godkänd gymnasieexamen 
• Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter 
• Van att arbeta med dator som arbetsverktyg 
• Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket samt behärskar engelska, främst i tal och förståelse. 
• Körkortsbehörighet B 
• Svenskt medborgarskap 

Meriterande 
Det är meriterande om du har: 
• Tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig sektor, gärna inom rättsväsendet 
• Erfarenhet av tre-skiftsarbete. 

Personliga egenskaper 
Du som söker är flexibel och tycker om att arbeta i ett högt tempo med flera saker samtidigt. Du ska ha ett gott omdöme, ha lätt för att skapa kontakter och bra på att samarbeta. Kunna prioritera, fatta beslut och lösa uppkomna problem självständigt och i grupp. Dessutom är du serviceinriktad och noggrann. 

Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.

Kontaktpersoner

Gruppchef Daniel Regnér, 0737707221
För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta HR-konsult Anne-Lie Holgersson, 010-56 20127, annelie.holgersson@polisen.se.

Fackliga företrädare

Fackliga kontaktpersoner för Polisförbundetnås via Polisens växel 114 14. ST,  Rickard Pedersen, 0722209481, SACO-S region Syd Kjell Frisdal på tfn 070-356 48 71 eller mail kjell.frisdal@polisen.se . Seko Polisen nås via Monica Veberg på tfn 070 - 549 11 35 eller mail monica.veberg@polisen.se.

Övrig information

ANSTÄLLNINGEN 
Anställning: Tillsvidareanställning samt som administratör. Är du inte redan anställd i Polismyndigheten tillämpar vi sex månaders provanställning. 
Arbetstid: Heltid, tre-skift. 
Placering: Kristianstad 
Tillträde: Enligt överenskommelse. 

ANSÖKAN 
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. 

Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult Anne-Lie Holgersson, 010-56 20 127, annelie.holgersson@polisen.se. 

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer att genomföras före placeringen. Anställningen kräver svenskt medborgarskap. 

POLISMYNDIGHETEN 
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag, att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se. 

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen