Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polismyndigheten söker handläggare till Stöd/Service LPO Karlshamn

Polismyndigheten söker handläggare till Stöd/Service, Lokalpolisområde Karlshamn.

Organisation

Polisregion Syd

Län

Blekinge län

Utlyst

12 mars 2019

Ansök senast

26 mars 2019

Referensnummer

C25919/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Polisområde Blekinge Nordöstra Skåne består av ett områdeskansli, Utredningssektion, Utredningsjourssektion, samt lokalpolisområdena Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona och Kristianstad. I lokalpolisområde Karlshamn ingår kommunerna Bromölla, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg. 

Ett av Polismyndighetens viktiga mål är att besökare vid våra receptioner ska få god service. Vi söker nu en handläggare till Lokalpolisområde Karlshamn. Anställningen är en tillsvidareanställning. 

Arbetsbeskrivning

Som handläggare blir du placerad inom gruppen för Stöd/Service, som innefattar funktioner som handläggare, planerare, serviceman, administratörer, stationsansvariga och kommunpoliser. 

Att arbeta vid stöd och service inom Lokalpolisområde Karlshamn innebär att ge stöd och service åt allmänheten samt hjälpa besökare tillrätta inom myndigheten. Din huvudsakliga uppgift är att handlägga passansökningar, ansökningar om nationellt id-kort, handläggning av delgivningar, prio 5 ärenden, hittegods, Strada (Polisens system för ärenderegistrering), Orbit (Ordningsbot) samt andra arbetsuppgifter kopplat till vår receptionsverksamhet. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 
• handläggning och administration av PÄR , Strada, Orbit och hittegods 
• handläggning av resehandlingar (pass och nationella ID-kort). 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 
• fullständiga gymnasiebetyg 
• mycket god datavana Officepaketet 
• mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift 
• goda kunskaper i engelska 
• B-körkort 
• har erfarenhet av serviceinriktat arbete 
• erfarenhet av administrativt arbete 
• Svenskt medborgarskap 

Meriterande är: 
• ytterligare språkkunskaper 
• erfarenhet av handläggning inom offentlig verksamhet 
• erfarenhet/utbildning av polisiära dataprogram såsom RES, Hittegods, RAR, DurTvå, Strada och Orbit. 
• god lokal geografisk kännedom. 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
• Vara serviceinriktad med ett kundorienterat förhållningssätt 
• Hög social kompetens och ett genuint intresse av att arbeta med människor. 
• Då anställningen innebär att handlägga ärenden ser vi att du är noggrann och ansvarstagande. 
• Du har förmåga att periodvis arbeta i ett högt tempo med fortsatt hög servicenivå och bibehållen kvalitet. 
• Du ska vara flexibel och trivas med att arbeta i såväl i grupp som självständigt att du är en god kommunikatör är en förutsättning. 

När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Gruppchef Linda Anderberg Karlsson, 010-5614037, linda.anderberg-karlsson@polisen.se.
För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta HR-konsult Anne-Lie Holgersson, 010-56 20127, annelie.holgersson@polisen.se.

Fackliga företrädare

Fackliga kontaktpersoner för Polisförbundet och ST inom Polisen nås via Polisens växel 114 14. SACO-S region Syd Kjell Frisdal på tfn 070-356 48 71 eller mail kjell.frisdal@polisen.se, Seko Polisen nås via Monica Veberg på tfn 070 - 549 11 35 eller mail monica.veberg@polisen.se.

Övrig information

Anställning: 
Tillsvidareanställning som handläggare. Är du inte redan anställd i Polismyndigheten tillämpar i sex månaders provanställning. 
Arbetstidsförläggning: Dagtid med kvällstjänstgöring en dag i veckan. 

ANSÖKAN
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt. Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter. 

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du kontaktar HR-konsult Anne-Lie Holgersson. 

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen, kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap. 

POLISMYNDIGHETEN 

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag, att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.polisen.se. 

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen