Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

Handläggare med kompetens inom lokalplanering till Region Stockholm

Organisation

Polisregion Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

05 november 2019

Ansök senast

11 november 2019

Referensnummer

C32837/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Just nu söker vi på Fastighetsgruppen och Regionkansliet i Stockholm en handläggare för frågor gällande lokalplanering och försörjning. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Regionkansliet är regionledningens strategiska funktion som på Regionpolischefens uppdrag styr, processleder och samordnar regionens verksamhet. Fastighetsgruppen är en del av Regionkansliet och ansvarar för planering och utveckling av de lokaler som Polismyndigheten nyttjar. Gruppen arbetar i ett sammanhållet mindre team i tät kontakt med gruppchefen.

Ansvarsområdet sträcker sig ut mot Region Stockholm och dess lokaler. Här arbetar gruppen övergripande men även på detaljnivå för att lokalerna ska vara så välanpassade som möjligt för Polismyndighets verksamhet. I detta arbete skapas och bibehålls kontakter av leverantörer för möbler, inredning och annan utrustning. Gruppen ansvara även för interna flyttar runt om i Region Stockholm. Här krävs planering och samordning för att dessa flyttar ska bli möjliga.

Arbetsplatsen ligger i Kvarteret Kronoberg, Kungsholmen och kommer bli den centrala knytpunkten för ditt arbete. För att möta verksamhetens behov av lokalförsörjning för Region Stockholm kommer arbetet innebära visst resande runt om i Regionen. Här finns det goda möjligheter att utvecklas karriärsmässigt och samtidigt bidra till ett tryggare och säkrare Sverige.

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.                

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande med inslag av både administrativa och praktiska uppgifter. Du kommer exempelvis:

 • Med hjälp av AutoCAD och tillhörande modellfiler göra ytberäkningar på de ytor som respektive myndighet/enhet hyr, för att sedan sammanställa beräkningarna i excelfil.

 • Bistå lokalförsörjningen/EA med sammanställning som innehåller allt som debiteras hyresgästerna – grundhyra, reducering av grundhyra, index, fastighetsskatt, kyla, el, samt fördelning av kostnad för parkeringsplatser mm.

 • Bistå lokalförsörjningen/EA med att kvartalsvis granska kontrakt och avtal gällande ovan.

 • Samarbeta med fastighetsägaren gällande ytuppgifter. 

 • Serva polisverksamheten med ritningar och rithjälp ex placera ut möbler/inredning i planskiss. 

 • Möta verksamhetens behov av möbler/inredning, offert från leverantörer och inköp i UWB, utplacering/ledsagning.

 • Ansvara för logistik i samband med interna flyttar.

 • Arbeta i vårt interna ärendehanteringssystem (ARS) med diverse uppgifter som ligger på fastighetsservice.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

 • Grundutbildning i AutoCAD (Building Design Suite Standard 2019 samt dokumenthanterare BlueCielo Meridian).

 • Kunskap om olika operativ- och filsystem, lagringsmedia och annan hårdvara.

 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

 • Arbetat med AutoCAD

 • Mycket goda kunskaper i Excel

Personliga egenskaper:

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har hög integritet och ett professionellt förhållningssätt. Dessutom krävs god förmåga att arbeta i grupp med stort enskilt ansvarstagande mot gruppens gemensamma mål, men du ska också kunna arbeta självständigt. Du har god social kompetens och bra kontakt- och samarbetsförmåga inom och utom polisen. Du är flexibel, strukturerad, noggrann och har ordningssinne.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Gruppchef John Rosshagen, tfn 010-56 419 43.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig HR-konsult Nathalie Salle, tfn 073 040 87 64, E-post nathalie.salle@polisen.se

Fackliga företrädare

Fackliga kontaktpersoner:

SACO, Polisförbundet, Fackförbundet ST, SEKO Polisen, ring växeln: 114 14

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.

Arbetsort: Kungsholmen, Stockholm.

Arbetstid: Veckoplanerad arbetstid tillämpas.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Funktion: Handläggare, Region Stockholm, Region kansliet, Fastighetsgruppen, Internservice.

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 11 november. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen