Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

Delgivningsmän till region Stockholm

Vi söker nu Delgivningsmän till Region Stockholm Delgivningssektionen .

Organisation

Polisregion Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

24 oktober 2019

Ansök senast

14 november 2019

Referensnummer

C32461/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten, region Stockholm har ca 7000 anställda. Regionen består av fyra polisområden (City, Syd, Nord och Gotland), ett antal regionala enheter samt ett regionskansli som lyder direkt under regionpolischefen.
Delgivningssektionen är en del av utredningsenheten och består av en sektionschef samt tre arbetsgrupper med en gruppchef i varje grupp. Merparten av personalen på sektionen är civilanställda. Sektionen ansvarar för handläggningen av inkomna delgivningsärenden inom region Stockholm.

Sektionen söker nu tre delgivningsmän till region Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Arbetet vid inre tjänst omfattas av diarieföring av inkommande ärenden, posthantering, hantering av inkommande telefonsamtal, eftersökning av personer som söks för delgivning, inhämtning av uppgifter från andra myndigheter, registerkontroll samt redovisning av ärenden m.m.
Arbetet i yttre tjänst (fältarbete) består av uppsökande verksamhet i olika miljöer på bostadsadresser och arbetsplatser m.m. Den uppsökande verksamheten fordrar god fysik och arbetet utförs i normalfallet som ensamarbete.
Du kommer vid anställning att få utbildning och relevant utrustning för uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• Gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet
• B-körkort
• Goda datakunskaper
• Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

Meriterande
• Kunskaper i utomnordiska språk
• God lokalkännedom inom Stockholms län
• Erfarenhet av polisiära it- system
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, exempelvis uppsökande verksamhet eller annat arbete kopplat till interaktion och möte med människor.

Personligt
• Som person är du strukturerad och noggrann
• Har förmåga att arbeta självständigt
• Du har lätt för att samarbete med andra både internt och externt
• Du förväntas ha hög integritet

• Du är stresstålig och har förmåga att kunna prioritera

 

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner
Mats Svensson
Gruppchef
010-56 408 91

Kent Drougge
Sektionschef
010-56 354 79

Maria Pheiffer
TF Gruppchef
010-56 408 77

Jessica Lindström
HR-konsult
010-56 376 27

 

Fackliga företrädare

Fackliga kontaktpersoner:
Saco-S Kontakt Helen Kalmkind 010-56 385 16,
Polisförbundet, Seko och ST nås via polisens växel 114 14.

Övrig information

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Anställningen inleds med 6 månaders provanställning

Ansökan
Ansök senast: 2019-11-14
Referensnummer: POL06357397

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 3
Flextid, måndag-fredag kl. 06.00-22.00
Arbetsplats: Kronoberg

Polismyndigheten arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas till vara.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas, tjänsten kräver svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning.
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 9/11 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta ansvarig HR-konsult Jessica Lindström på 010-56 37627
Varmt välkommen med din ansökan!
Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Ansök via länken nedan

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen