Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

Polismyndigheten söker Servicemän med placering i Luleå och Bod

Organisation

Polisregion Nord

Län

Norrbottens län

Utlyst

23 oktober 2019

Ansök senast

01 januari 0001

Referensnummer

C32466/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Polisregion Nord omfattar Sveriges fyra nordligaste län, har drygt 2000 anställda och består av fyra polisområden: Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Norrbotten. Regionen har även fyra regionala enheter Operativa-, Utrednings-, Underrättelseenheten samt Regionkansliet som lyder direkt under regionpolischefen.

Polisområde Norrbotten består av fyra lokalpolisområden, Luleå/Boden, Norra Lappland, Piteå Älvdal och Östra Norrbotten.

I lokalpolisområdena arbetar man med lokala mål mot den lokala problembilden. Verksamheten är omfattande, innefattar en stor bredd på arbetsuppgifter och bedrivs nära medborgarna.

Vi söker nu dig som vill arbeta som administratör med funktion serviceman i lokalpolisområde Luleå/Boden med placering i Luleå och Boden.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Serviceman arbetar du självständigt med varierande arbetsuppgifter, både praktiskt och administrativ. Du förväntas kunna ta egna initiativ och fatta beslut inom ramen för ditt ansvarsområde och agera med en öppen och hjälpsam inställning.

Arbetsuppgifterna består av kontorsservice så som post- och godshantering, inköp, beställning och påfyllnad av material och varor, varumottagning och arbete med uniformspersedlar. Du kommer också att arbeta administrativt med bland annat administration av inpasseringssystem och hantering av bränslekort.

Vidare består arbetsuppgifterna av lokalservice och medverkande vid mindre flyttar, montering, uppsättning av inventarier så som möbler, anslagstavlor, lås och nycklar, byte av trasig belysning och andra vaktmästaruppgifter. I arbetet ingår också fordons- och garagevård så som däckbyte, påfyllning av spolarvätska och transport av bilar till och från märkesverkstäder och besiktningsföretag.

Arbetet innebär varierande uppgifter och kan vara fysiskt ansträngde i form av tunga lyft.

Du som söker ska också vara beredd att vara behjälplig med andra arbetsuppgifter i lokalpolisområdet.

Kvalifikationer

Du som söker har:

 • Gymnasieutbildning eller annan motsvarande kompetens som bedöms likvärdig
 • Erfarenhet av kontors- och lokalservice/vaktmästeri eller enligt arbetsgivaren likvärdiga arbetsuppgifter
 • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
 • God datavana och förmåga att sätta dig in i nya system
 • Körkort B


Meriterande är:

 • Erfarenhet av arbete inom statlig eller annan offentlig verksamhet
 • Erfarenhet av serviceinriktat arbete
 • Utökad B-behörighet, B96


Som person bör du:

 • Vara serviceinriktad
 • Ha en god förmåga att samarbeta.
 • Kunna agera självständigt, vara initiativtagande och med ett lösningsfokuserat förhållningssätt.
 • Vara flexibel och ha en god prioriteringsförmåga

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Gunilla Karlström, Gruppchef Stöd/Service 1, 070-285 44 82, gunilla.karlstrom@polisen.se
Helena Jonsson, HR-konsult, 010-56 825 56, helena.jonsson@polisen.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare från Polisförbundet region Nord, SEKO polisen, SACO-S region Nord, ST region Nord,samtliga nås via Polisens växel 114 14

Övrig information

Om anställningen:

Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.

 • Omfattning: Heltid
 • Arbetsort: Luleå (2 tillsättningar) och Boden (1 tillsättning).
 • Arbetstid: Veckoplanerad arbetstid 40 tim/ vecka enligt kollektivavtalet ASA/Polis
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Anställningsbenämning: Administratör i funktion Serviceman


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 12 November 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämpligt att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med HR-konsult Helena Jonsson, helena.jonsson@polisen.se

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen