Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

Polisområde Kalmar Kronoberg söker serviceman/garage till Oskarshamn

Polisområde Kalmar Kronoberg söker serviceman/garage till Oskarshamn

Organisation

Polisregion Syd

Län

Kalmar län

Utlyst

30 oktober 2019

Ansök senast

13 november 2019

Referensnummer

https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cdbb4605-2007-427f-a8de-8ff00367fde7

Arbetsplatsbeskrivning

I Polisområde Kalmar Kronoberg ingår hela Kalmar län och Kronobergs län. Geografiskt är detta region Syds största polisområde och det är också ett av de största i landet. Polisområdet är indelat i fem lokalpolisområden - Västervik, Kalmar, Nybro, Växjö och Ljungby.

Lokalpolisområde Västervik består av sex kommuner, där Västerviks kommun är huvudorten. Övriga kommuner är Oskarshamn, Vimmerby, Hultsfred, Mönsterås och Högsby. Lokalpolisområdet är region syds största sett till ytan. I Lokalpolisområde Västervik finns det sju BF/IGV grupper, två stöd/service grupper och två utredningsgrupper.

Vi söker nu en serviceman/garage till Stöd-Service med placering i Oskarshamn. Anställningen är en tillsvidareanställning.

Arbetsbeskrivning

Som serviceman i garaget ansvarar du för lokalpolisområdets fordonspark i Oskarshamn gällande kontrollbesiktningar, att tvätta och rengöra bilar ut och invändigt samt hålla ordning i garage. Även administrativt arbete i form av beställningar, fordonslistor, och rapportering av mätarställningar ingår i arbetsuppgifterna. I rollen ingår även ansvar för att rätt utrustning till personalen och bilarna finns tillgänglig.

Tätt samarbete sker med verkstadspersonal och fordonsansvarige i polisområdet samt med kollegor på Stöd-Service. Till viss del förekommer också arbetsuppgifter inom andra delar som vaktmästeri, posthantering och/eller arbete i vårt utrustningsförråd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Kontrollbesiktningar
• Rengöra och utrusta fordon
• Administrativa arbetsuppgifter kopplade till fordonsparken
• Övrigt förekommande arbetsuppgifter kopplade till Intern Service

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:
• Avslutad gymnasieutbildning
• B-körkort (manuell växel)
• Erfarenhet från serviceyrke med kundbemötande
• God datorvana

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har erfarenhet av liknande roll.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är ansvarstagande, stresstålig och flexibel. Du har ett stort intresse i fordon, du händig och initiativtagande. Du har lätt för att lära och inhämta ny kunskap. Du har lätt för att hantera människor i din omgivning och har ett kommunikativt och serviceinriktat sätt.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta gruppchef Susanne Fogelqvist, 010-5623263.

För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta HR-konsult Anne-Lie Holgersson, 010-56 20127, annelie.holgersson@polisen.se.

Fackliga företrädare

Polisförbundet, Annelie Larsson, 010-5622132, polisforbundet.kalmar-kronoberg@polisen.se, ST Kalmar-Kronoberg, Emma Engström, 010-5623201, st.kalmar-kronoberg@polisen.se , SACO-S region Syd, Kjell Frisdahl, 070-356 48 71, saco-s.regionsyd@polisen.se, Seko Polisen Monica Veberg, 070-549 11 35, monica.veberg@polisen.se.

Övrig information

Anställningen
Anställningsform: Tillsvidareanställning som administratör med provanställning om sex månader.
Arbetsort: Oskarshamn
Arbetstid: Vardagar dagtid (flextid).
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Funktion: Serviceman, Stöd/Service 2, LPO Västervik

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den den 13 november 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet kontakta berörd HR-konsult Anne-Lie Holgersson, annelie.holgersson@polisen.se, 010-56 20127.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till toppen