Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

Regionkansliet i Stockholm söker handläggare till Fastighetsgruppen

Organisation

Polisregion Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

21 oktober 2019

Ansök senast

18 november 2019

Referensnummer

C32338/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Just nu söker Regionkansliet i Stockholm tillökning i form av en handläggare till Fastighetsgruppen. Vi söker dig som kan planera, har god simultanförmåga och som är intresserad av att arbeta med Polismyndighetens lokalförsörjning i Region Stockholm.

Regionkansliet är regionledningens strategiska funktion som på Regionpolischefens uppdrag styr, processleder och samordnar regionens verksamhet. Fastighetsgruppen är en del av Regionkansliet och är ansvarig för planering och utveckling av de lokaler som Polismyndigheten nyttjar. Gruppen arbetar i ett sammanhållet mindre team med tät kontakt med gruppchefen.

Fastighetsgruppen ansvarar bland annat för inköp, flyttar runt om i Region Stockholm, luftmätningar och andra åtaganden som lokalförsörjningen kräver. Arbetsplatsen ligger vid Kvarteret Kronoberg som kommer bli den centrala knytpunkten. I och med uppgiften att försörja och utveckla lokaler för Region Stockholm kommer arbetet även innebära arbete runt om i Stockholm. Här finns det goda möjligheter att utvecklas karriärsmässigt och samtidigt bidra till ett tryggare och säkrare Sverige!

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.  

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består i huvudsak att möta verksamhetens behov i form av nyetablering, förändring av arbetsplatser, planeringa av möbler/inredning/inventarier, inhämtning av offert från leverantörer och inköp i UBW I samt utplacering/ledsagning.

Tjänsten som handläggare vid Fastighetsgruppen kommer även innebära ett ansvar för projektledning, planering och samordning i samband med inflyttning och utflyttning av verksamheter, liksom samordning av entreprenörer, flytthantering, inredning, skyltning och lokaldisponering.

Inslag av administration av gruppens ärenden i ARS, felanmälningar samt diverse övriga serviceuppdrag tillhör även handläggarens arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

  • Erfarenhet av processer kring statlig upphandling, inköp, ramavtal och e-handel
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

  • Erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet av Agresso Inköp

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har hög integritet och ett professionellt förhållningssätt. Dessutom krävs god förmåga att arbeta i grupp med stort enskilt ansvarstagande mot gruppens gemensamma mål, men du ska också kunna arbeta självständigt. Du har god social kompetens och bra kontakt- och samarbetsförmåga inom och utom polisen. Du är flexibel, strukturerad, noggrann och har ordningssinne.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Gruppchef John Rosshagen, tfn 010-56 419 43.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig HR-konsult: Nathalie Salle, tfn 073 040 87 64

Fackliga företrädare

Fackliga kontaktpersoner:
SACO, Polisförbundet, Fackförbundet ST, SEKO Polisen nås via polisens växel 114 14.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.

Anställningsomfattning: 100 %.

Arbetsort: Kungsholmen, Stockholm

Arbetstid: Veckoplanerad arbetstid tillämpas.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Funktion: Samordnare, Region Stockholm, Regionkansliet, Fastighetsgruppen, Intern service 3.

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 18 november 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.

Varmt välkommen med din ansökan!

Göra en digital ansökan via denna länk.

Till toppen