Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

Återanställning 2019 Region Stockholm

Organisation

Polismyndigheten

Län

Gotlands län, Stockholms län

Utlyst

03 september 2019

Ansök senast

30 september 2019

Referensnummer

C30825/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kvalitet och personlig utveckling. Polismyndigheten ska växa och vi har som mål att bli 10 000 fler medarbetare fram till 2024.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polismyndighetens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi genomför vårt uppdrag genom att vara engagerade, effektiva och tillgängliga. Vi ska arbeta nära medborgarna och tillsammans leder vi effektivt och engagerat det brottsbekämpande arbetet.

Polismyndigheten region Stockholm vill utöka sin förmåga och söker därför nu medarbetare som tidigare har arbetat som polis eller civil. Du har idag ingen anställning inom Polismyndigheten men du är intresserad av att bli anställd igen, du kan också ha gått i pension.
Du är viktig, du behövs och vi vill verkligen ha tillbaka dig!


Läs gärna mer om Polismyndigheten och vår verksamhet på www.polisen.se.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta i den yttre verksamheten eller inom brottsförebyggande/ingripandeverksamhet. De huvudsakliga är funktionerna:

  • Utredare, FU-ledare
  • Operatörer, PKC/RLC, Gränskontrollanter
  • Analytiker, IT-forensiker
  • Polis yttre tjänst

Vi söker även dig som under din tidigare anställning haft någon form av specialkompetens som myndigheten idag har behov av.

Kvalifikationer

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Haft anställning inom Polismyndigheten i minst 1 år
  • Ett års erfarenhet av någon av de funktioner vi söker (aspiranttjänstgöring ej inräknad)
  • God kännedom om de regler och föreskrifter som gäller för arbetet (det bör inte ha gått mer än ca 7-10 år sedan anställningen avslutades)
  • Giltigt B-körkort för arbete som polisman i yttre tjänst


Personliga egenskaper

Arbetsuppgifterna ställer krav på god kommunikativ förmåga och att du kan agera med lugn och gott omdöme även under pressade situationer. Du är målfokuserad och resultatinriktad, har god initiativförmåga, och förstår vikten av en helhetssyn på verksamheten. Det är viktigt att du är öppen för utveckling och förändring av metoder och arbetssätt. Vi vill också att du har en positiv inställning och är lojal med polisens uppdrag. Du har en god kontaktskapande förmåga och kan professionellt bemöta medborgare i olika situationer och sammanhang.

Du behöver även ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter såväl inom som utanför myndigheten ställs krav på egenskaper som servicekänsla, självständighet och samarbetsförmåga. Arbetet kan vara fysiskt krävande, arbetsuppgifterna förutsätter därför att du upprätthåller en god fysik.

Inför beslut kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, där referenser från din tidigare polisiära anställning kommer att tillmätas betydelse. Erfarenhet krävs.

Kontaktpersoner

Isabelle Danielsson

HR-konsult

070-243 03 53

isabelle.danielsson@polisen.se

Under perioden 12-20 september:

Rickard Johammar

HR-konsult

072-2124816

Fackliga företrädare

Polisförbundet Stockholm
SACO-S Region Stockholm-Gotland
Fackförbundet ST
SEKO Polisen

Nås via polisens växel 114 14

Övrig information

Arbetsort: Region Stockholm. Beskriv utförligt i din ansökan var du önskar arbeta och vilken typ av funktion du är intresserad av enligt ovan arbetsbeskrivning.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Ange i din ansökan önskad verksamhet samt om du tidigare arbetat civilt eller som polis.
Slutligt urval kommer att ske utifrån uppsatt behov.


Säkerhetsklassning

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 30 september 2019 . I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav.

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr C30825/2019, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult Isabelle Danielsson 070-243 03 53, isabelle.danielsson@polisen.se

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen