Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

Fordonstekniker till Polismyndigheten med placering i Hudiksvall

Vi söker nu en fordonstekniker till vårt team som är serviceinriktad och är tycker om att arbeta självständigt. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet.

Organisation

Polisregion Mitt

Län

Gävleborgs län

Utlyst

06 september 2019

Ansök senast

20 september 2019

Referensnummer

C30822/2019

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en fordonstekniker till vårt team som är serviceinriktad och är tycker om att arbeta självständigt. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Polismyndigheten, region Mitt har ca 2000 anställda. Regionen består av tre polisområden, tre regionala enheter samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Vidare är polisområdena uppdelade i olika lokalpolisområden som för Gävleborgs del innefattar Hälsingland och Gästrikland.

Du kommer att arbeta i hela Gävleborg/Hälsingland men placering på vår station i Hudiksvall där du ingår i ett team som ansvarar för våra fordon.

Arbetsbeskrivning

Som Fordonstekniker så kommer du att ansvara för att:
• Våra fordon är servade och reparerade
• Våra fordon är besiktade
• Våra fordon är rena och fina
• Reparera bilar, släp, Mc, cykel och moped
• Reparera den polisiära utrustningen

Du kommer tillsammans med teamet i Hudiksvall att arbeta med mycket logistik som har med fordon och dess vård, skötsel och service att göra. I arbetsuppgiften ingår även att göra mindre reparationer samt rekonditionering. Myndighetens fordonsbestånd består av bilar, släpvagnar, mc, cyklar, båtar etc. Även uppgifter kring polisspecifik utrustning kommer att ingå som en vardaglig arbetsuppgift.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:
• Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Flera års erfarenhet av bilreparationer
• B- körkort

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
• Erfarenhet av att reparera Volvo & Volkswagen
• Erfarenhet av rekonditionering
• Körkort med behörighet A, C & BE alt B96

För att lyckas i rollen krävs det att du har en god social kompetens och att du kan arbeta självständigt

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Krister Rydbeck, Rekryterande chef: 076-1458840

Fackliga företrädare

Polisförbundet, ST, SACO och Seko nås via växeln: 114 14

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Hudiksvall
Arbetstid: Flextid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Fordonstekniker, Intern Service 2/Region mitt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den xx 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen