HR-konsulter med inriktning rekrytering med placering i Stockholm

Är du redo för en större uppgift? Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering, är drivande, har hög integritet och god kommunikativ förmåga!

Organisation

HR-avdelningen

Län

Stockholms län

Utlyst

11 februari 2020

Ansök senast

25 februari 2020

Referensnummer

C35438/2020

Arbetsplatsbeskrivning

Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

HR-direkt är en enhet inom HR-avdelningen med bred kompetens som ansvarar för att tillhandahålla ett professionellt, tillgängligt, enhetligt och likvärdigt stöd inom samtliga HR-områden till chefer och medarbetare i hela myndigheten. HR-direkt består av tre sektioner och har drygt 200 medarbetare. Du kommer att tillhöra sektionen Rekrytering och bemanning med det spännande uppdraget att säkerställa resurser och kompetens till Polisen, som under de kommande åren befinner sig i en stark tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara del i ett viktigt samhällsuppdrag genom att rekrytera medarbetare och chefer till Sveriges största myndighet. Huvuduppdraget är att bistå verksamhetens chefer i rekryteringar. Du driver självständigt flera parallella rekryteringsprocesser och agerar som konsultativt HR-stöd till rekryterande chefer. Uppdraget är viktigt, spännande och varierande då vi har en stor bredd i de roller vi rekryterar till.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som:

  • Har minst 3 års erfarenhet av att självständigt driva, planera, prioritera och genomföra hela rekryteringsprocesser, inkl. tillhörande administration
  • Examen från högskola eller universitet, företrädesvis inom HR-området eller motsvarande kunskaper inhämtade på annat sätt som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

  • Erfarenhet av rekrytering inom offentlig sektor
  • Erfarenhet av att ha arbetat med arbetspsykologiska tester kopplat till rekryteringsprocesser
  • Erfarenhet av att ha jobbat med rekrytering eller andra arbetsuppgifter mot säkerhetsskyddskänslig verksamhet

Rollen förutsätter att du är självständig, drivande och resultatinriktad. Det är av stor vikt att du har hög integritet, gott omdöme och ett professionellt förhållningssätt som skapar förtroende och goda relationer inom organisationen. Du har en god kommunikativ förmåga där du är lyhörd för olika behov, samtidigt som du företräder etablerade riktlinjer, processer och gällande lagstiftning. Du har även en god förmåga att arbeta i grupp och vilja att bidra till teamets uppsatta mål, utveckling, samarbete och trivsel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chefer:

Hanna Frummerin och Lisa Bergström, via växeln 11414.

Undrar du något om rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta ansvarig HR-konsult:

Paula Salman

Paula-amira.salman@polisen.se

Fackliga företrädare

SACO, Polisförbundet, Fackförbundet ST, SEKO

Saco-S Avdelningarna saco-s.avdelningarna@polisen.se

ST vid Nationella avdelningarna st.nationella-avdelningarna@polisen.se

Seko Polisen, Karna Tillheden

OFR/P Sophia Ask

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.  

Arbetsort: Stockholm, Kungsholmen

Arbetstid: Dagtid med flextid

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. För tjänsten krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 25/2  2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.

 

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen