Medarbetare till Polismyndighetens interna tryckeri i Stockholm, Kungsholmen

Organisation

Polisregion Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

10 februari 2020

Ansök senast

28 februari 2020

Referensnummer

C35411/2020

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en mångsidig medarbetare till tryckeriet på Regionkansliet i Stockholm. Detta är något för dig som har blick för färg och grafisk form men även intresse för teknik. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Regionkansliet är regionledningens strategiska funktion som på Regionpolischefens uppdrag styr, processleder och samordnar regionens verksamhet. Tryckeriet är en del av regionens övergripande funktion för intern service. De sju medarbetarna på tryckeriet ansvarar bl.a. för tryckning av informationsmaterial och förundersökningsmaterial för Region Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att få arbeta med kopiering, printing, kundmottagning, enklare formgivning och efterbehandling. Eftersom det är en liten grupp innebär det att du ska ha viljan att lära dig alla förekommande arbetsuppgifter på tryckeriet. Vi arbetar med digitala printrar och Fiery rippar.

Du har intresse för papper och gärna kunskaper om grafisk teknik som kan förmedlas i kontakt med våra interna beställare.

Du ska kunna ta dig an olika uppdrag som kan förekomma inom gruppen. Detta innebär varierade arbetsdagar där du beroende på arbetsuppgift arbetar självständigt och tillsammans med medarbetare i ditt arbetslag.

Då tjänsten kräver regelbundna tunga lyft ser vi att du är i god fysisk form.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

  • Avklarad gymnasieexamen
  • Utbildning eller dokumenterad erfarenhet inom grafisk produktion
  • God vana av att arbeta med grafiska program
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift, samt vissa kunskaper i engelska som krävs för våra skrivare och program
                                                

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

  •  Eftergymnasial utbildning inom grafik produktion eller design


Då rollen innebär många kontaktytor och gruppen arbetar sammanhållet i ett mindre team ser vi det som en självklarhet att du samarbetar med andra på ett smidigt sätt för att nå målen. Arbetsuppgifterna ställer även krav på hög stresstålighet och för att trivas i rollen är du även ordningssam. Rollen kräver att du är och van att arbeta självständigt med en mycket hög sekretessmedvetenhet. Du är samtidigt nyfiken och villig att lära dig nya saker vid behov.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef:

Lena Sihm, tfn: 010-563 52 80, e-post: lena.sihm@polisen.se

Undrar du något om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult:

Nathalie Salle, tfn: 073 040 87 64, e-post: nathalie.salle@polisen.se

Fackliga företrädare

Fackliga kontaktpersoner:
SACO, Polisförbundet, Fackförbundet ST, SEKO Polisen nås via växel 114 14

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.

Arbetsort: Kungsholmen, Stockholm.

Arbetstid: Vardagar med flextid.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Funktion: Handläggare, Region Stockholm, Regionkansliet, Intern service, Grupp 5.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 28 februari 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen