Serviceman till Polisutbildningen i Borås, vikariat

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en serviceman till vårt team på Serviceenheten, som är serviceinriktad och självgående.

Organisation

Ekonomiavdelningen

Län

Västra Götalands län

Utlyst

27 juli 2020

Ansök senast

10 augusti 2020

Referensnummer

C40669/2020

Arbetsplatsbeskrivning

Polismyndighetens Ekonomiavdelning har som uppdrag att utforma och driva myndighetens strategiska styrning och uppföljning som fastställer vad myndigheten ska uppnå för resultat och effekter. Avdelningen fördelar ekonomiska medel för att verksamheten ska kunna nå beslutad riktning och följer upp att medlen används på ett effektivt och hållbart sätt.

Vi säkerställer också en rad andra förutsättningar för att polisen ska kunna nå sina mål, t ex. genom att möta verksamhetens behov av ändamålsenliga lokaler samt material och utrustning. Vi tillhandhåller också en ändamålsenlig service inom områdena lokalvård och fordonsservice och samordnar Polismyndighetens miljö- och hållbarhetsarbete.

Serviceenheten som tillhör Ekonomiavdelningen ansvarar för utbildningsservice vid Sörentorp samt de fem polisutbildningarna i Växjö, Borås, Malmö, Södertörn samt Umeå. Polisutbildningarna i Malmö och Borås startade i januari 2019.

Nu söker vi en vikarierande serviceman till Utbildningsservice för Polisutbildningen vid Högskolan i Borås

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna omfattar att ge service inom områdena uniformer, vapen, fordon, larm och passagehantering samt övningsmiljöer. Inom dessa områden sköter du som serviceman logistiken, säkerheten, inköp/beställningar, provningar, besiktningar, service, reparationer samt destruktion av det polisiära utbildningsmaterial som hanteras och används vid respektive polisutbildning. För denna tjänst krävs B-körkort då det i arbetsuppgifterna ingår att sköta logistiken kring fordonsparken.

Servicemän vid alla polisutbildningarna jobbar nära tillsammans och arbetar också med att förbättre processerna kring utbildningsmaterialet. Du arbetar dagligen i flera olika IT-system. Under omväxlande arbetsdagar varvas administration med operativt servicearbete.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

  • Lägst gymnasiekompetens
  • Erfarenhet av arbete i en servicefunktion
  • Erfarenhet inom något av huvudområdena beklädnad/uniform, vapen, fordon eller behörighetshandläggning
  • Goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift
  • Körkort B
     

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

  • Arbetat med service inom högskola- och universitet
  • Erfarenhet av IT-baserade ärendehanterings- eller affärssystem

I den här rollen är det viktigt att du har ett serviceinriktat förhållningssätt och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Det är också viktigt att vara självgående och ha god förmåga att strukturera och prioritera bland arbetsuppgifterna samt att vara noggrann, även i stressiga situationer. För att trivas i rollen behöver du vara händig och ha viss teknisk färdighet. Då vi arbetar tätt tillsammans inom teamet och myndigheten är det viktigt att du är bra på att samarbeta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Emma Carlsson, tfn. 010-56 52950

Undrar du något om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult: Amelie Mårtensson, amelie.martensson@polisen.se

Fackliga företrädare

Fredrik Bergh/SACO, tfn 010-563 91 37; Sofia Ask/Polisförbundet, tfn 010-563 87 10; Johan Gertz/Fackförbundet ST, tfn 010-56 770 92; Karna Tillheden/SEKO Polisen, tfn 010- 561 66 27

Övrig information

Placeringsort: Borås

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, t.o.m. 2022-01-31

Arbetstid: Heltid, flextid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på www.polisen.se/personuppgifter/rekrytering

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg