Hyresadministratör till Lokalförsörjningsenheten med placering i Stockholm

Är du redo för en större uppgift? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Organisation

Ekonomiavdelningen

Län

Stockholms län

Utlyst

26 mars 2020

Ansök senast

09 april 2020

Referensnummer

C36683/2020

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker nu en hyresadministratör som arbetar serviceinriktat, självständigt och är noggrann, till Lokalförsörjningsenheten i Stockholm.

Ekonomiavdelningen ansvarar för Polismyndighetens finansiella styrning inklusive miljöledning, lokalförsörjning, service, inköpsverksamhet samt ekonomienheterna inom en polisregion eller en avdelning.

Enheten för lokalförsörjning ansvarar för Polismyndighetens kort- och långsiktiga lokalförsörjning samt framtagande av riktlinjer och standards inom området. Enheten ansvarar även för framtagande av riktlinjer och standards för lokalers utformning samt för att kontinuerligt utvärdera lokalernas skick och behov av anpassningar. Polisen hyr över 1,4 miljoner kvadratmeter lokaler fördelat på ca 1000 hyresavtal till en kostnad om ca 2 miljarder kronor. Enheten ska bestå av funktionerna lokalplanering och projektplanering samt regional lokalsamordning. Juridikgruppen, som idag består av sex medarbetare, är placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö, hanterar hyresavtalen.

Arbetsbeskrivning

Som hyresadministratör i juridikgruppen arbetar du med att registrera nya hyresavtal och ta fram rapporter i avtalssystemet Lease Manager. Du kommer tillhandahålla stöd i andvändandet av systemstödet samt stötta gruppen med administrativa uppgifter i hyresjuridiska ärenden.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som:

  • har en avslutad gymnasieutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant
  • 2 års erfarenhet av administration
  • mycket goda kunskaper i Excel
  • goda kunskaper i Officepaketet

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har erfarenhet:

  • från offentlig verksamhet
  • av att läsa avtalstext
  • av avtal och hyresavtal
  • från serviceinriktat arbete

Rollen innebär att vara en viktig stödfunktion för juridikgruppen på Lokalförsörjningsenheten. För att vara framgångsrik i rollen behöver du självständigt ta ansvar och driva ditt arbete. Då uppgifterna kräver uppmärksamhet på detaljer förutsätter det att du är noggrann. Med ett serviceinriktat förhållningssätt och god pedagogisk och kommunikativ förmåga kommer du snabbt att bli en uppskattad kollega.

Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Joakim Lund, tfn 010-5616721, joakim.lund@polisen.se

Undrar du något om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult: Therese Nordstrand, therese.nordstrand@polisen.se

Fackliga företrädare

Fredrik Berg, SACO, tfn 010-563 91 37
Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-563 87 10
Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010-567 70 92
Karna Tillheden, SEKO Polisen, tfn 010-56 16 627

Övrig information

Övrig information:

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader

Arbetsort: Stockholm

Arbetstid: Flextid

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Funktion: Administratör, Ekonomiavdelningen, Lokalförsörjningsenheten, Fastighetsutvecklingssektionen, Juridikgruppen

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 9 april 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr. C36683/2020, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Till toppen